Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Radio w A4 1.9 TDI 1996 - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam problem z radiem w mojej A4 (orginalne 1996), a dokładnie po wymianie akumulatora radio straciło ustawienia. Nie reagują przyciski wyszukiwania stacji, głośność jak ustawie na Max to słychać ledwo co jedną stację. Na wyświetlaczu pisze coś na SET.. dalej nie pamiętam. Macie jakiś pomysł na to jak to ponownie ożywić, może instrukcje obsługi radia , a może coś zablokowało radio. Pomocy

Opublikowano

a co to za radio??

Opublikowano

Musiałabym dokładnie sprawdzić bo tak teraz to nie zabardzo. :sad:

[ Dodano: 20-12-2006, 18:18 ]

Jestem ponownie. sprawdziłam. Radio o imieniu Audi beta cc.

Po włączeniu radia pojawia się napis SAFE. Rozmawiałam wstępnie z elektrykiem mówi że Radio zostało zablokowane i trzeba wprowadzić kod i będzie ok. Znalazłam kod w książce od radia, znaczy może i prawde powiedzał. Nie wiem trudna to procedura odblokowywania, potrzeby jest jakiś specjalistyczny sprzęt?. Może dam rady sama?. Choć ostatnio mam pecha do własnoręcznych manipulacji przy aucie.

Opublikowano

witam !

jezeli znalazlas kod w instrukcji, to znaczy ze ja masz. Na ktorejs ze stron jest napisane ktore przyciski przytrzymac w radiu aby moc zaczac wprowadzac kod. Po przycisnieciu tych przyciskow pojawia sie 0000 - nalezy pokolei wprowadzic cyfry kodu, i na koniec przytrzymac znow te dwa przyciski. powodzenia

bylo - http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=3407

Opublikowano

Witam!

Wszystko się udało, przyciski DX+FM chwile razem i pojawiają się cyferki i klikasz kod i ponownie j/w chwile razem i DZIAŁA.

Z PODZIęKOWANIEM dla Andrzeja :wink:

Opublikowano

czyli wszystko jasne.zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...