a4fan3m Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam, Ostatnio czyściłem podsufitke pod lusterkami z przodu. bylo troche od pudru ubrudzone ... uzylem plynu sonax w sprayu. niestety po wyschnieciu zostały ogromne plamy w tym miejscu (material zrobil sie ciemniejszy)... jak to moge domowym sposobem zlikwidowac i przywrocic do czystosci ? teraz wyglada to gorzej niz przed czyszczeniem
VanRay Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Możesz spróbować vaniszem do dywanów i myjką. Tylko nie przemocz za mocno sufitu bo lubi odpaść
Kaiserman Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 musisz to wyyssaććć odkurzaczem piorącym, a puder czasem ciezko schodzi i podsufitówkę miejscowo się nieda wyprać... prałem ostatnio mercedesa vito... i tylko gdzieś poprawisz to powstaja zacieki. To trzeba całość sufitu wyprać
Kriss SierraFan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 musisz to wyyssaććć odkurzaczem piorącym, a puder czasem ciezko schodzi i podsufitówkę miejscowo się nieda wyprać... prałem ostatnio mercedesa vito... i tylko gdzieś poprawisz to powstaja zacieki. To trzeba całość sufitu wyprać Dokładnie, trzeba całą prać bo miejscowo zawsze wyjdzie Ci plama. Oczywiście odkurzacz jest niezbędny.
jax82 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Podsufitki nie da się uprać "na skróty" w kawałku bo zawsze zostanie różnica między pranym kawałkiem a nie ruszanym.
msck Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 podsufitki sie nie odsysa odkurzaczem, bo sie odklei. wystarczy mikrofibra i apc. psikamy i lekko pocieramy. podsufitka bedzie tylko lekko wilgotna i czysta
Rekomendowane odpowiedzi