d4widoV Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 ja zanim sie wzialem to przeszperalem forum golfa i troche sie przestraszylem.. oni sciagali deske i wyciagali nagrzewnice bo wpinali sie od gory.. bez sensu, a tak to pol godziny roboty i bez pierdolenia Tak sie sklada ze chlopaki na forum Audi maja lepsze i prostsze pomysly :-) Dobra robota :-)
sokal Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Świetnie! Już nie raz mi to chodziło po głowie ale nie wiedziałem jak się do tego zabrać... Zaraz po pracy lecę do Skody
Demo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja bym jeszcze zastosował izolację na wężyk i schowek. Wąż można wsunąć w taką izolację jak do rur CO, a schowek od zewnątrz okleić np. wełną mineralną. Wg mnie znacznie podniosło by to efektywność chłodzenia wnętrza schowka.
czester11 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 A po zamontowaniu zaworu i węża gdzie go dokładnie podłączyć trzeba jakiś trójnik zastosować czy jak.
VRGOOD Opublikowano 26 Czerwca 2022 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Ma ktoś zdjęcia podłączenia, jak to wygląda ?
Rekomendowane odpowiedzi