Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptuning z hamownią DYNO Rybnik - Anderllh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A Kangoo 2002r 1.9dci? On ma chyba teraz 80 /82KM... muł straszny

Da się coś z nim zrobić?

Nie jest to przypadkiem jeszcze silnik dTi (na pompie rotacyjnej)?

Hmmm z tego co wiem to dCi:wink:

A orientujesz się jak w Renault sprawdzić oznaczenie silnika? To bym Ci podał :decayed:

Opublikowano
A Kangoo 2002r 1.9dci? On ma chyba teraz 80 /82KM... muł straszny

Da się coś z nim zrobić?

Nie jest to przypadkiem jeszcze silnik dTi (na pompie rotacyjnej)?

Hmmm z tego co wiem to dCi:wink:

A orientujesz się jak w Renault sprawdzić oznaczenie silnika? To bym Ci podał :decayed:

Nie wiem gdzie w Renault mozna znalezc oznaczenie silnika. Najprosciej mysle to zajrzec pod maske i sprawdzic jaki jest uklad wtryskowy - latwo rozroznic VP od CR :wink: Z reszta przy modyfikacji nie ma to wiekszego znaczenia,silniki kreca sie podobnie (z lekka przewaga common-rail)

Opublikowano
anderllh powiedz mi moge podjechac do ciebie na soft 29.07.13 ?
Opublikowano

zapraszam :wink:

bo ja mam do roboty na 21.30 ,a w robocie chciałbym być o 20.40 więc o której możemy sie umówić żeby wszystko pasowało?

Opublikowano

o 8 -8:30 u Grześka :wink:

Opublikowano

witam ,

jaka byla by cena i ewnetualnie sprwadzenie czy turbina jest OK przed tuningiem?

dla A4 1.9tdi 2003 74kW

czy nie ma zadnych niespodzianek i jest jakas gwarancja? (nieznam sie i z mojego punktu widzenia jest to modyfikacja - a wiec pewne ryzyko zawsze istnieje)

dzieki za informacje

pozdrawiam

Michał

Opublikowano

zapraszam :wink:

bo ja mam do roboty na 21.30 ,a w robocie chciałbym być o 20.40 więc o której możemy sie umówić żeby wszystko pasowało?

o 8 -8:30 u Grześka :wink:

o 8.30 można się zjawić :wink:

witam ,

jaka byla by cena i ewnetualnie sprwadzenie czy turbina jest OK przed tuningiem?

dla A4 1.9tdi 2003 74kW

czy nie ma zadnych niespodzianek i jest jakas gwarancja? (nieznam sie i z mojego punktu widzenia jest to modyfikacja - a wiec pewne ryzyko zawsze istnieje)

dzieki za informacje

pozdrawiam

Michał

Wysłałem odpowiedź na PW.

Opublikowano

Moge wpasc 2-go? (Piatek) :wink:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

Będzie problem, ponieważ 1-8 sieprnia jestem niedostępny.

Opublikowano
  • Autor
witam ,

dla A4 1.9tdi 2003 74kW

dzieki za informacje

pozdrawiam

Michał

Kolego popraw sobie w opisie bo póki co masz jedyne i niepowtarrzalne a4b6 RWD :wink: a jeśli wszystko się zgadza to chętnie bym się nim przejechał :kox:

Opublikowano

Witajcie,chip grupowy aktualny?:)

Opublikowano

Będzie problem, ponieważ 1-8 sieprnia jestem niedostępny.

Ok, jakos damy rade po urlopie

Opublikowano
  • Autor
Witajcie,chip grupowy aktualny?:)

:hi: Oczywiście aktualny ale ta grupówka nabrała innego kształtu niż inne do tej pory - umawiasz się indywidualnie z Kolegą Anderlh :wink: a cennik podany jest na pierwszej stronie wątku.

Opublikowano

Dzięki za info...:)

---------- Post dopisany 10-08-2013 at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 22:58 ----------

Witajcie...jestem już po zabiegu u Anderllha:)chłopak chyba urodził się z pasją do wykresów:)oceńcie sami...

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

View image: a4bpw gabriel

Opublikowano

---------- Post dopisany 10-08-2013 at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany 04-08-2013 at 22:58 ----------

Witajcie...jestem już po zabiegu u Anderllha:)chłopak chyba urodził się z pasją do wykresów:)oceńcie sami...

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

słabo 163 :kwasny:

Opublikowano

Cyferki to nie wszystko :wink:. Ładnie poprawiony przebieg momentu i mocy i dołożone koksu więc pewnie odczucia z jazdy są bardzo na plus :wink:.

Opublikowano

słabo 163 :kwasny:

Założeniem była bezpieczna modyfikacja :wink: Każde dodatkowe Nm/KM wiązało się z nadmiernym wysileniem turbosprężarki oraz wzrostem już i tak wysokiego EGT.

Opublikowano

Słusznie zauważone Pretor:)ale z drugiej strony cyferkami rządzi świat...:)Andrerllh wie co robi na dzień dobry zgadzaliśmy się w 100%, ma być przyzwoicie i bezpiecznie.Są plany na większe turbo z modyfikacjami i lekko wskoczymy w 200 pięknych koników:)Jeszcze raz szacun dla Andrellha za fachową robotę i piękny wykres:)

Opublikowano
  • Autor
Słusznie zauważone Pretor:)ale z drugiej strony cyferkami rządzi świat...:)Andrerllh wie co robi na dzień dobry zgadzaliśmy się w 100%, ma być przyzwoicie i bezpiecznie.Są plany na większe turbo z modyfikacjami i lekko wskoczymy w 200 pięknych koników:)Jeszcze raz szacun dla Andrellha za fachową robotę i piękny wykres:)

nie tak lekko :wink:

większe turbo, fmic lub drugi cooler, wywalenie dpfa jeśli masz to już jednak sporo większy wydatek :wink: wolę to dopisać żeby przypadkowy posiadacz 2.0tdi czytający wątek nie pomyślał że kupi turbo za 1000pln i zrobi 200+ :wink: