iwadrian Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Ostatnio miałem przyjemność wymieniać poszycie tylnego błotnika w audi a4 b8 i chciałbym pochwalić się efektem 2 dni mojej pracy Przed wami krótkie fotostory z przeprowadzonej operacji Tak autko wyglądało przed naprawą (element do uratowania, ale na takiej niuni grzech klepać i wstawiamy nówkę)Tak po zdjęciu lampy, zderzaka i paru innych elementów: Po wycięciu (odwierceniu)uszkodzonego poszycia:Po przypasowaniu, wspawaniu nowego poszycia: Po zaszpachlowaniu i zabezpieczeniu łączeń Polakierowane Naprawione,poskładane, gotowe do jazdy Sorry, za nieciekawą jakość zdjęć - (robione komórką). Edytowane 29 Marca 2016 przez iwadrian
SpałekP Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Miałem takie samo uszkodzenie + lampa u siebie... Naprawa wraz z materiałami to koszt chyba 3 800 zł. I tak samo było naprawiane:) Robota bardzo dobra. Ja po naprawie musiałem sobie przypominać którą stroną uderzyłem bo nie wiedziałem którą stronę sprawdzać.
dominenator Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Witam,uda się "odgrzać kotleta"? uda się odświeżyć temat w tj. fotki? Będę wdzięczy za ponowny upload
iwadrian Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Witam, uda się "odgrzać kotleta"? uda się odświeżyć temat w tj. fotki? Będę wdzięczy za ponowny upload Temat stary jak świat, zdążyłem o nim zapomnieć ale znalazłem i wrzuciłem fotki spowrotem Edytowane 29 Marca 2016 przez iwadrian
Rekomendowane odpowiedzi