Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nożyki - Gillette Mach 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nietypowy może temat.

Kto używa maszynek Gillette Mach 3? A jeszcze bardziej mnie interesuje czy macie jakies sprawdzone źródła nożyków do tych maszynek? Bo oczywiście na allegro wszystkie sa oryginalne a jak to jest u Was?

Kupowałem raz takie nożyki na Alle... ale fakt do tych które zakupiłem z maszynką sporo im brakowało. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No dzięki kolego. Nie znalazłem tego wczesniej dlatego założyłem nowy temat. Mimo wszystko tam jedyne rozwiązanie jakie podali to Rossmam ale tam chore ceny tych nożyków.

Opublikowano

Również raz kupiłem nożyki na allegro . Był to pierwszy i ostatni raz. Wole pójść do rossmana i zapłacic pare groszy wiecej.

Opublikowano

jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK

Opublikowano
  • Autor
jakis czas temu zonka mi kpiła gdzeiś jedną sztukę ... porażka totalna ale niedawno w cerfie kupiłem Mach 3 jakieś zielone ... są exstra ... 4 szt. ok. 40zł więc cena OK

gdzie?:wink:

Opublikowano

W Tesco można jeszczse te nożyki nabyć - sam wciąż mam tą samą maszynkę Mach 3 którą dostałem 12 lat temu od ojca ;)

Opublikowano

najpewniejsze w rossmanie , na allegro kilka razy kupowałem ale samo dziadostwo mają

w dobrej cenie w tesco spotkałem ale nie zawsze są

Opublikowano
  • Autor

o widzisz z tym Tesco to może dobra rada. Zobacze przy najbliższej okazji jak będę.

Opublikowano

carrefour

Opublikowano
  • Autor

carrefour

:kox: dzięki