Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tempomat Audi A4 B5 FL - manetka tempomatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Próbuję znaleźć prawidłową manetkę do B5 FL i w programie pokazuje 2 numery OE 4D0 953 513P i 4D0 953 513M.

Na necie szukając po tych numerach z literką P to A4 B5 z literką M to A8 D2. Skoro program pokazuje obydwa numery to do A4 B5 FL będzie pasował P i M.

Kto zakładał M?

Proszę o link do stronki jak założyć tempomat w A4 B5 FL? Co kupić oprócz manetki?

Opublikowano

Z A8 D2 FL będzie pasował też... o ile masz sedana :wink:

A jeśli avant no to ciężko... A8 nie ma wycieraczki z tyłu :decayed:

Opublikowano

No tak ale jak masz pewność, że będzie pasował to może przecież przełożyć od wycieraczek swoją ( manetka jest w połowie skręcana i składana : osobno wycieraczki osobno kierunki ) Jak założyć tempo masz w dziale zrób to sam:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/b5-ajm-montaz-tempomatu-19883/

Opublikowano
  • Autor

Mam Avanta.

Tzn do mojej manetki chciałbym dorzucić manetkę tempomatu. Dużro roboty to nie jest tylko czy moja manetka zgra się z manetką od końcówki "M"

Opublikowano

A przepraszam bardzo, zapomniałem że te manetki da się rozdzielić :facepalm:

Opublikowano

w etce pokazuje oba numery do rocznika 2000

czym sie niby roznia w jakiejs rubryce , mysle ze zadna roznica w dzialaniu

tempo.jpg

Opublikowano

Sorki chłopaki podłączę się. Synek urwał mi manetkę od wycieraczek.Znalazłem na allegro wyglądającą tak samo jak moja tylko od adr-a, ale są też inne i zgłupiałem.Rocznik ten sam i też sedan.Moja tak jak ta z aukcji ma regulację "wolnych", to będzie to?

AUDI A4 B5 przełącznik manetka wycieraczek SEDAN (3400091649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

więc mogę kupić M lub P

Opublikowano

Ja kupiłem P i w polifcie śmiga bez problemu tylko jednym elementem różni się ta od A8 ale można go palcami wykręcić i jest git. Nawet jeżeli coś by Ci nie zagrało to możesz przełożyć samo ramie z przyciskami, więc nie ma problemu :)

Opublikowano
  • Autor
Ja kupiłem P i w polifcie śmiga bez problemu tylko jednym elementem różni się ta od A8 ale można go palcami wykręcić i jest git. Nawet jeżeli coś by Ci nie zagrało to możesz przełożyć samo ramie z przyciskami, więc nie ma problemu :)

tzn czym się różni - spokojenie moge kupić P lub M

Opublikowano

Zwracaj uwagę raczej na to, czy masz z tyłu wtyczke na kiernunkowskazy 3 pinową. Pewien nie jestem ale chyba tym różni się poliftowa od przedliftowej. Jeżeli by ci nie zapasowała to musiał byś coś z wtyczkami kombinować :) Ale powtórze jeszcze raz, że nawet jeżeli coś by Ci nie zagrało z tą wtyczką to możesz przełożyć samo ramie z przyciskami, więc nie ma problemu. Z doświadczenia wiem, że lepiej jest też mieć orginalną wtyczke niż dorabiać swoją bo można zastosować piny żeńskie z wtyczki komputerowej ale one wbrew pozorom wcale nie pasują tak idealnie i trzeba pokombinować.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Odgrzebię temat.

Udało mi się zdobyć manetkę w śmiesznych pieniądzach 35zł. Gość rozbierał A8 D2 i była właśnie konkretna manetka 4D0 953 513P

Linki do zdjęć manetki:

IMG_20131220_181653....jpg | sebco | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

IMG_20131220_181535....jpg | sebco | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

IMG_20131220_181517....jpg | sebco | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

IMG_20131220_181506....jpg | sebco | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Dostałem razem z kostką czy ona mi się przyda. Czy manetka będzie pasować?

Opublikowano

Bedzie ok ja zakładałem taką samą.