AudiJestBogiem Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 mam problem.mialem ostatnia nieprzyjemna sytuację-wylądowałem w rowie. Od tego czasu podczas skrecania w lewo slychać pisk opon jakby auto leciało bokiem. Wiecie co to jest?nie mialem jeszcze czasu podjechać na diagnostyke.
Grzesiek1985 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 kolego może zwrotnica się podgięła ewentualnie skrzywiło się mocowanie końcówki drążka
MalyMis Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Sanki mogly sie skrzywic (2cm na przekatnej nie jest zauwazalne golym okiem), wahacze mogly sie skrzywic, koncowka drazka, ewentualnie polos. W zwrotnice bym nie celowal.
AudiJestBogiem Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 tyle że to chodzi raczej o tył.widać,że belka nie siedzi dobrze,jedno kolo wystaje troche bardziej i juz zdarlo mi jedna opone cala.na mokrej drodze jazda prawie niemozliwa
wesz82 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jak zaliczyłeś rów przestawiłeś czytaj pogiąłeś belkę a co z tym idzie zbieżność stąd piski w zakręcie. Coś zdaje mi się ze musisz szukać tylnej belki,zmienić ja i dopiero na ustawienie zbieżności. Przy okazji wywal w nowej belce tuleje i wstaw nówki,do tego też łożyska dostały po d*pie:facepalm:
flin Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Masz pecha , pare zlotych bedziesz musial wydac.szukaj na forum uzywki, bo takie rzeczy to akurat czesto mozna znalezc z rozbieranego na czesci auta.
rudi2891-1 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Coś z geometrią się dzieje
bates23 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Nie zbieżność tylko geometria ludzie!!! Co z tego że zbieżność zrobisz jak kąt wyprzedzenia i kąt pochylenia mogą być złe, Sama zbieżność nie wystarczy tylko jadąc na geometrie mówisz że chcesz sprawdzić zbieżność, kąt wyprzedzenia i kąt pochylenia. Ci którzy wiedzą jak się to ustawia wiedzą też za co każdy z tych kątów odpowiada.
Dev Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 jedyna rzecza którą sie reguluje w A4 jest zbieżnosc a po lądowaniu w rowie poszła geometria
pawlo0933 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 test zbieżnosci trza zrobic
Rekomendowane odpowiedzi