tommytherook Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Dzień dobry Mam taki problem. Kupiłem Audi A4 b7 i po włączeniu radia nie grają tylne głośniki Wyjąłem radio i wszystko wydaje się podłączone prawidłowo. Zdjąłem tylne osłony na drzwiach i tam również wszystkie kostki są podłączone. Jak rozwiązać ten problem? Dodam, że mam radio Audi Chorus 2. Dodam też, że jest to instalacja bez subwoofera (przynajmniej nie ma go po otwarciu klapki po prawej stronie bagażnika). Z góry dziękuję za wszelką pomoc. ---------- Post dopisany 27-07-2013 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 20-07-2013 at 13:08 ---------- Na prawdę nikt nie może mi nic poradzić?
VanRay Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Mozliwe ze twoj audik ma instalacje pod nie ori radio i jak nie masz suba w bagazniku to i wzmacniacza brakuje. Najprosciej to sprawdzic podlaczajac jakies radio co ma wyjscie na przod i tyl, jak wszystko gra to czeka cie dolozenie wzmaka B-)
tommytherook Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 Ale to S-line! Możliwe, żeby nie było w tej wersji możliwości podłączenia oryginalnego radia?
steve69 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 A tam gdzie normalnie jest subwoofer (prawy boczek w bagażniku), nie ma jakichś majtających się kabelków? Może właśnie te problemy z dźwiękiem z tyłu są skutkiem braku tuby i wzmacniacza? Może poprzedni właściciel przed sprzedażą auta "trochę" je ogołocił?... -- Pozdrawiam. Sławek
tommytherook Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 No właśnie nie ma znaku, że coś może tam brakować;/
Rekomendowane odpowiedzi