andr3i Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 witam poszukuje nr czesci tego elementu to jest tylnia kanapa od rs4b7 moze byc z poducha lub bez z gory dziekuje
Blachu Opublikowano 20 Lipca 2013 Opublikowano 20 Lipca 2013 patrzyłem w etce i są 3 rodzaje skóry tego elementu (nie chodzi o kolor) możesz podać jakiś numer z fotela lub kanapy, żeby stwierdzić który pasuje do Twojego kompletu? Która strona Cię interesuje? Lewa czy prawa? Swoją drogą to ten element jest dość drogi
andr3i Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Opublikowano 20 Lipca 2013 zobacze jutro numer kanapy to podam bo teraz nie mam jak, a ceny ogolnie mozesz podac jak masz mozliwosc
rav85 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 pewnie dlatego ze od rs4 b7 podejrzewam ze zwykła skora tez by podeszła z b6/b7
andr3i Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 tak zwykla skore (czarna) mam ja i narazie taka jest zamontowana znalazlem numer tej czesci 8E5885704AB VEH ale nie mam etki i nie jestem w stanie sprawdzic czy to dokladnie z rs4b7 czy nie a elementu nie mam fizycznie tak zey sprawdzic odcien skory bo nie chce kupic tego samego co juz mam
Blachu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak to jest od rs4 b7. Strona prawa, bez poduchy. Skóra valcona, czerń metalizowana.
Rekomendowane odpowiedzi