zegarek Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Robiąc porządki w nowym nabytku, zauważyłem, że ta wtyczka luźno sobie lata i jest niepodłączona. Ktoś wie do czego jest i gdzie powinna być podłączona?
slo Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 wygląda jak wtyczka podłączająca oświetlenie przestrzeni nóg
looki91 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Również obstawiam na tą wtyczkę. Ta wtyczka powinna być podpięta w lampkę, która znajduje się w plastiku który zdemontowałeś spod kierownicy
fafnasty Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 wtyczka od lampki podswietlania nóg kierowcy ma 2 przewody a tu są 3 więc to nie bedzie od tego... zobacz tez czy masz podlaczone wszystkie czujniki przy pedałach np. pedał sprzęgła
zegarek Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Dzięki za podpowiedzi, ale lamki w tej osłonie brak, chyba, że ktoś wyjął? Nie wiem dokładnie gdzie powinna być i czy mój egzemplarz miał to w ogóle w wyposażeniu. Przy pedałach wygląda, że nic się nie odczepiło, a sprzęgła brak, bo to automat.
bediks Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 No i chyba jest otwór na lampkę oświetlenia nóg ale mogę się mylić bo nie mam teraz jak zobaczyć jak to wygląda u mnie , tak wogole uzupełnij profil bo nie wiadomo nawet o jakim aucie mówimy ( chodzi głównie o rocznik )
zegarek Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Opublikowano 24 Lipca 2013 Autko jest w podpisie, ale rzeczywiście lepsze miejsce w profilu Kabelek jest rzeczywiście od brakującej lampki. Przełożyłem ze strony pasażera i świeci. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi