Qwestor Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Witam wszystkich Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4, poniżej wrzucam pare fotek. Na ostatniej fotce wkleiłem fele jakie chciałbym sobie sprawić, nie jest to zrobione profesjonalnie ale ogólnie po to by zobaczyć jak będzie wyglądał. Narazie jestem na etapie zbierania kasy :> ale już w głowie mam parę pomysłów na upiększenie mojej A4 i ostatnie po małych modyfikacjach w Adobe :>
mcm Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 fajne autko, ale te MAMki najmniej 17" a najlepiej będą wyglądać w 18"
razk Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 jak juz kolega mcm00 dodal te fele w rozmiarze pokazanym "z grubsza" przez Ciebie beda wygladaly. I tak jak On twierdze ze 17", a najlepiej 18" beda siedziec w nadkolach A4. Po 5 minutach w Corelu ja widze to tak: Lecz ja mam manie na punkcie wielkich felg co widac po VT mojej A4 pozdrawiam
audi.wielun Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobry wybór!!! Jest taka jak moja ,mam tylko lekko lepszy wypas,gratulacje i zapodaj te fele!!!
Qwestor Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Opublikowano 29 Lipca 2008 Oczywiście, że większe i chyba 17" wystarczy, a w dodatku lampki, jakoś tak to będzie wyglądało.
mcm Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Oczywiście, że większe i chyba 17" wystarczy, a w dodatku lampki, jakoś tak to będzie wyglądało. 17" minimum i zawiecha w dół 30/20 mm
Rekomendowane odpowiedzi