rocco26l Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam Nie znam sie na tego typu sprzetach i chcialbym sie dowiedziec czy taka marketowa polerka jest cos warta. z gory dzieki za porade.
Griffe Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Tylko i wylacznie do spolerowania nalozonego wczesniej recznie wosku - reasumujac NIE
Lukas G Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Tak zeby potwierdzic. Te polerki nie nadaja sie do niczego. W ogole jesli chcesz bawic sie w mechaniczna korekte lakieru to podstawa jest dobra maszyny z plynna regulacja obrotow i najlepiej stabilizacja obr. i sporo roznego rodzaju padow. Taki zestaw startowy z probkami past na jedno auto bedzie Cie kosztowal okolo 500zl
pakotomasz Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Wątpię czy taka polerką wiele zdziałasz, więc raczej odradzam zakup:wink:
Kriss SierraFan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mój kumpel zrobił kiedyś delikatną korektę taką polerką, zajęło mu to z bratem cały dzień
VTG Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ta polerka dobrze masuje plecy:) Kup sobie na początek einhela powinien wystarczyć na początek.
Pogodny Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ta polerka nawet do podłogi się nie nadaje a co dopiero do korekty lakieru. Kriss wątpię że tym heblem zrobił korektę jak to nie ma ani stabilizacji obrotów ani regulacji.
edekxp Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Potwierdzam lipa, leży u mnie w garażu Teraz mam taką POLERKA SAMOCHODOWA SZLIFIERKA 2450W EUROTEC duza (3460179524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wypolerowała kilka aut, oraz reflektorów Oczywiście do tego komplet gąbek biała, pomarańczowa oraz czarna
Rekomendowane odpowiedzi