Karol_Quattro Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam, na początku chciałbym się przywitać. Mam problem, silnik to 1.8T problem jest następujący: Odpalam Autko na benzynie, czasami załapię da radę ją wkrecić do 3tyś obrótów(dalej nie chce) i gaśnie po 3-5 sekundach, . Jak już tak odpali potem krecę,krecę próboje załapać ale się nie udaje. Więc krótko nie odpala na benzynie, jak odpali pochodzi od 3 do 5 sekund i gaśnie. Odpalam auto awaryjnie na gazie sekwencji, na gazie jest wszystko ok, posiada moc, nie przerywa , ładnie się wkrecą. Gdzię szukać ?
Magicbattle Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 szukaj w vagu najpierw ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- bezpiecznik od pompy paliwa zobacz
Karol_Quattro Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Opublikowano 28 Lipca 2013 Wcześniej siedziałem w marce BMW, to jest moje 1 audi, więc nie mam kabla ani programu. Muszę zakupić i ogarnać jak to się używa. Zobaczę bezpiecznik. Dodam że zrobiłem trase 30km po czym wyłączyłem silnik, po jakimś czasie chciałem odpalić i już nie chciała..
MalyMis Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 A slychac zalaczajaca sie pompke paliwa?
Dev Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 w tym roczniku nie bedzie słychac po przekreceniu kluczyka Kolego sprawdz ciśnienie paliwa na listwie
Karol_Quattro Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 Czym mogę sprawdzić ciśnienie na listwie ? Rozkrecałem wieczko od pompy , ja przekrecałem zapłon a kolega nasłuchiwał pompki, nic nie słychac..
Dev Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 wystarczy że wepniesz na trójniku manometr i odpalisz silnik
Karol_Quattro Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 to problem bo nie mam manometru i silnik nie odpala na PB i w tym przypadku rozumiem że trzeba próbować odpalać na benzynie aby było cisnienie, ok. To jest 96 ROK, i naprawdę gdy przyłoże ucho do pompki to nie powinno być jej słychac?
sołtys85 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Mialem podobny problem. Pompka sie rozszczelnila i cisnienie bokiem uciekalo.
Karol_Quattro Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 też mi się zdaje że to pompka, jak wymienie ją dam znac
Rekomendowane odpowiedzi