adamela123 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Jak w temacie woda leje mi się pod filtrem i nie mam tam uszczelki ;/ zna ktoś numer tej uszczelki ?
OLIVER Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Kolego..jak chcesz aby Ci ktoś pomógł to z precyzuj to pytanie ..napisz o jaki filtr Ci chodzi kod silnika (rocznik masz w opisie 2002) bo tak jak Ty napisałeś czego szukasz ,to szukanie po omacku ..nie wiadomo czego ....
Dev Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 jemu chyba chodzi o uszczelke pod obudowe filtra p.p
adamela123 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 No tak sorry mój błąd tak jak napisał kolego pod obudowę filtra kabinowego który znajduje się w lewym górnym rogu pod maską
OLIVER Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 hmmm tu masz części składowe tego filtra u Ciebie w powiększeniu i nie widzę tam uszczelki o którą by Ci chodziło może Ty nie masz tej rynienki (17) i leje Ci sie woda na filtr Po oglądaj co masz a czego nie To tyle co ja mogę
adamela123 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 Zrobie i wstawie zdjęcie może wtedy uda nam sie dojść do ładu bo to co na obrazku to mam wszystko z tego ale pod obudową filtra mam szpare tak na 2cm i gdy myje auto albo pada deszcz to woda stoi koło tej zabudowy filtra i mysle ze leje mi się właśnie tą szparą ..... bo mam mokro za po stronie pasażera przed i styłu ....
Dev Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 tej uszczelki nie kupisz osobno, musisz sobie wyciąc z jakies twardszej gąbki
Rekomendowane odpowiedzi