MatrixXXL Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam. A4 B6 Avant z 2003r, 2. TDI V6, Multitronic Autko kupiłem w kwietniu 2013r, od znajomego. Obecnie ma najechane 245tyś. Silnik po wymianie wałków, w skrzyni zrobiona chłodnica oleju i uszczelnienia. WYPOSAŻENIA -Elektryczne szyby i lusterka -Elektryczne i pompowane fotele -Felgi 16 , -Wspomaganie kierownicy -6x Poduszka powietrzna -Centralny zamek, alarm -Xenon, halogeny -Komputer pokładowy -ABS,ESP -Klimatronik 2 strefowy -podłokietnik 2x -podrzewane fotele -ogrzewanie postojowe -tempomat
macietola Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 ladna..tez mialem 2.5 z multitroniciem fajnie sie jezdzilo a odglos silnika piekielnie piekny :banan: niech sie dobrze jezdzi i bezawaryjnosci jak w srodku?
mateo1597 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 w środku standard. Nie do końca standard Tempomat, pełen FIS, dekory ALU (jak widzę na zdjęciach), kierownica multi - źle nie jest - np. ja tego nie miałem
MatrixXXL Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 A jak awaryjność silnika?? No Ja ją mam od kwietnia, historię auta znam, bo to od znajomego który nią śmigał 5 lat. Silnik ma nowe wałki i itp. mały off, jaki kabelek do tego autka? ---------- Post dopisany 20-09-2013 at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 10:16 ---------- no i pierwszy mały mod, zrobienie DRL na długich:))
Rekomendowane odpowiedzi