orzeszek75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam zebranych pisalem na ogolny ale tam cisza :/ wiec moze tutaj ktos cos podpowie:) wiec martwi mnie otwieranie bagaznika z pilota a dokladnie jak otwieram i klapa podnosi sie do gory to robi to bardzo szybko i wyglada to jak by byla na jakiejs sprezynie a nie silowniku:/ moje bytanie brzmi czy to normalne ze jest takie mocne szarpniecie klapy czy powinna w ostatniej fazie otwierania wychamowac ???
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 A masz amorek po lewej stronie ? bo w pierwszych egzeplarzach tego nie było
sasza Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Silnik masz w bagażniku ? Nie ten dział.
orzeszek75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 poszukam tego silnika a co z tym bagaznikiem ??
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 poszukam tego silnika a co z tym bagaznikiem ?? Koledze sasza chodzi o niewłasciwy DZIAŁ Pytanie zadałes w DZIALE SILNIK 2.0 Sprawdziłes czy masz amortyzator po lewej stronie w bagazniku koło sprezyny ???
orzeszek75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 nie mam tam zadnego amortyzatora z obu stron tylko sprężyny :/
wrclaguna Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To masz odpowiedz czemu tak ci sie otwiera klapa Mozesz takowy zalozyć , male rezanko
orzeszek75 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 chyba musze :/ ale z drugiej strony dziwne troche ze zrobili zeby klapa sama sie podniosla a nie wyregulowali tego do takiego stopnia zeby nie szarpalo calym autem :/
Rekomendowane odpowiedzi