OloWrocek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam panów. Mam pytanie. Zachaczyłem miską olejową i teraz czeka mnie wymiana?? Czy ta miska z aukcji będzie pasować do mnie. Niby silnik ten sam. Ale od 80 b4 no i taka żebrowana jest. Co o tym sądzicie?? MISKA OLEJU OLEJOWA DOLNA AUDI 80 B4 2.6 V6 150KM (3380809950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Dostępna jest też taka : MISKA OLEJOWA 2.4-2.6 BENZ. AUDI A4 (B5) 94-98 ROK (3410084774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nowa w tej cenie?? Nie będzie to szmelc??
dawid_sc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 powiem Ci ze ja zamowilem w IC do 2.6 v6 ABC itd i byla na jednym rogu za dluga i odlali zly sort:) wkoncu zdjalem swoja i tigiem zalalem:) i trzyma:)
OloWrocek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 moja była jujz spawna. pęka obok niestety ((( i tak w kółko
dawid_sc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja rozwalalm co chwile ;p hmm jak zdjeta masz to w INterCarsie kupisz tylko odrazu przyloz ta swoja bo mowie moze byc inna aaa i po drugie jest z takiego materialu ze dziecko 2 letnie kopnie i po misce;p kup uzywke dobra z forum od kogos:)
OloWrocek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 No właśnie słyszałem ze te miski sa słabe. Tak czy owak nie wiesz czy pasuje od 80 b4 ??
dawid_sc Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 na 90procent nie:) ---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:04 ---------- jak cos za 2 tygodnie wyslij mi ja za free ci spawne:)
OloWrocek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dzieki bardzo za propozycje. bede ja wymienial raczej w przyszlym miesiacu. czekam jeszcze na przebieg ktory powinien nie dlugo dobic do 10 tysi ) z miski sie tylko poci. wiec dam rade )
dawid_sc Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ja wczoraj swoja rozwalilem znowu;p
Rekomendowane odpowiedzi