jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ale ona piękna że ja jej wcześniej nie widziałem tu
Reggi Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Kurde takie E36 ładnie wygląda z twardym dachem Kierę masz serducho ? Na grubym czy cienką ?
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Reggi chyba nie ogladales dokladnie tematu:decayed: Serducho oczywiscie jest. Obszyta jest na nowo i zrobione jest to ladnie ale wolalbym bez tych kolorowych nici tylko na czarno jak w oryginale... W tym sezonie doloze tylko do niej przyciski multi. ---------- Post dopisany at 07:15 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ---------- A co do Hard Topa to super sprawa ale moj bezdasznik od wrzesnia do kwietnia spi w garazu wiec szkoda wydawac ok 3 tys dla kilku fajnych zdjec:grin: ---------- Post dopisany 11-01-2014 at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2013 at 07:15 ---------- Dzisiaj mialem pare godzin wolnego od niepamietnych czasow wiec spedzilem na wycieczce po kierownice do cabrio. Polowalem od dluzszego czasu ale zawsze albo styranna albo przyciski wytarte do bialego. Kierownica okazala sie w fajnym stanie to kupiłem:wink: Przyciski takie jak chciałem nie wytarte. Do malej poprawy zaslepka lewa wokół przyciskow żeby było idealnie. W poniedziałek musze kupic piny w ASO i montaż :twisted: Boczki przdnie juz zlozone jak sie nalezy wiec wymontowalem tez tylnie i iddaje do odswiezenia bo lekko plastik stracil swoj blask nowosci:grin: Pozdro ---------- Post dopisany 05-02-2014 at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 19:13 ---------- Dalej mecze temat bezdasznika. Przyciski zregenerowalem i sa jak nowe: No i trafil sie caly kompletny telefon z centralka, antena, mocowaniem centralki w bagazniku itepe. Co ciekawe jest to oryginal zestaw z e36. Rarytas jakich malo:wink: Telefon normalnie dziala i jest zestaw glosnomowiacy w samochodzie. Jak w 20 letnim samolocie
MarianekZg Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak to mówi mój młody - jesteś normalnie łowca okazji efekt na ostatniej fotce - bezcenny
MAJKI Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Fura mega kozak, jeszcze w tym kolorze no i te kultowe koła, znajomy ma e36 cabrio ale nie z takim wygladem i mówimy że to cipkowóz tak przyciąga lachony Wojtek zawsze masz za***iste fury i koła hehe pamietam jak brałem od Ciebie fele do b5
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Hej Majki. Kopa lat:wink: Jak już odgrzebałeś temat to trafiła się okazja i kupiłem Hardtopa. W sumie nie wiem po co bo i tak auto jeździ tylko latem ale zawsze mnie ciekawiło jak będzie wygladać. Dach pójdzie oczywiście w kolor:wink: Foty na szybko bo się sciemnialo. Przy okazji sprawdzania czy wszystko szczelne przetarłem z kurzu :mrgreen: Oswietlenia działa, nie sprawdzałem jeszcze grzania.
amaradaar Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 trzeba przyznać masz talent pełen szacun
MAJKI Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ty faktycznie jesteś łowca okazji i pewnie non stop przed kompem i wyszukujesz te rarytasy Hardtop fajna sprawa kumpel użytkuje TT z hardtopem w zimie i jest jak "pełnowartościowy" samochód ale takiej E36 fatycznie w zimie szkoda użytkować jak moj dziadek na zime seat do garażu na klocki żeby opony się nie ugniotły i heja miejską komunikacją
Nowek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Mega petarda ta e36 Kolor idealny, koło, silnik, fotele... masakra. Pozazdrościć!
MAJKI Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Dzieki. Obby do sezonu....http://i.imgur.com/YNFyxAX.jpg
quidy Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Jak nie lubię e36 tak Twoja jest szacun, do tego hard top i kolor Nawet ciemny środek mi pasuje Tylko motorownia - wolałbym 3.0turbo z m3 ale jak do lansu to ten starczy.
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 Nie bylo takiego silnika jak m3 turbo w e36:wink:
MARCIN607 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Wojtek powiem Ci zew staram się tu nie wchodzić żeby się nie wkur....wiać. To było,jedno z fsjniejszych aut z,sindi i na naszym forum. Jakby się tak rozwiesc to może..... .
Wandej Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Wojtek powiem Ci zew staram się tu nie wchodzić żeby się nie wkur....wiać. To było,jedno z fsjniejszych aut z,sindi i na naszym forum. Jakby się tak rozwiesc to może..... . To na dziwki znowu byś wydał a nie na auto:decayed:
PiterA4 Opublikowano 19 Marca 2014 Opublikowano 19 Marca 2014 Niechcesz sie zamienic na 1.9tdi????? :polew:
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Niechcesz sie zamienic na 1.9tdi????? :polew: Koniecznie:decayed: ---------- Post dopisany 13-04-2014 at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 22:32 ---------- Zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje:decayed: Wyszlo sloneczko: ...to sie przejechalem i zrobilem w koncu jakas fotke wnetrza po wymianie radio i wsadzeniu kiery multi. Dalej powoli ogarniam boczki bo znalezienie czegos idealnego do cabrio to masakra. Czekam tez na galke ori nowa podswietlana bo poprzednia,ktora kupilem nie doszla no i wtedy obszyje na nowo kiere i raczke recznego bo ta kolorowa nic wyglada tandetnie i zabawkowo
Wojtek_A4 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Podlokietnik byś obszył Reggi podłokietnik jest w stanie idealnym. Nie wiem o co Ci chodzi:decayed: Na pewno trafi do Ciebie kierownica, mieszek i ręczny ale musze te dwa ostatnie elementy kupić używane i poprosze o obszycie ale jak w oryginale na czarno:wink: Jutro przyjdzie za to noweczka gałka podświetlana prosto z Aso. Obecna to jakaś podroba nie z e36.
spideros Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Syndykatowe beemy na forum audi, swiat sie konczy:grin:
Rekomendowane odpowiedzi