chomiczesq Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jaki inter cooler podejdzie do b6stki 2.5tdi ? może jakiś link albo jakiego szukać może ktoś podpowie co tam sie łądnie zmiesci w dolny grill
Inkognito Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 intercooler wydajny, tuningowy, z nowym rdzeniem ic, fmic do tdi, diesla
MAGIC87 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 2,5 TDi nie ma przypadkiem 2 SMIC? 140 wydaje mi sie za mała:wink:
chomiczesq Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 tak ma 2 IC...ale chcialbym sobie wsadzic go wladnie w grill tylko nie wiem jaki tam wejdzie jakiego szukac
pioteros Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 a coś to da tak w ogóle? mocowo są bardzo ograniczone te motorki i dwa icki nie są chyba tym wąskim gardłem i spokojnie starczają
MAGIC87 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 2 IC maja wydajnosc FMIC:wink: chyba ze cos wielkiego wsadzisz, ale za to bedzie większy lag
domialex Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 2.5 w automacie ma centralnego ori icka przed chlodnica. Poszukaj takiego
Rekomendowane odpowiedzi