Majkel Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 witam prawdopodobnie za tydzień wybiore się ze znajomymi na kilka dni nad Balaton, i w związku z tym mam pytanie do Was, czy macie jakieś sprawdzone miejsca, tj. miejscowości nad Balatonem gdzie warto sie wybrać oraz jakieś sprawdzone noclegi? A może ktoś z klubu wybiera się miedzy 19 a 24 sierpnia w te okolice?
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kurna, zazdroszcze .... to byly czasy, ja pierdziu dymaj do Siofoku, tam impreza w zasadzie nigdy sie nie konczy oby Ci kondychy styklo, ale patrzac na Twoj wiek, jestem raczej spokojny opcja nr 2 - Balatonfoldvar gdzie nie pojedziesz, roznicy nie bedzie zadnej dojazd latwy i prosty, takze pedal w podloge i naprzod a te sliweczki wegiereczki .......
Majkel Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kurna, zazdroszcze ....to byly czasy, ja pierdziu dymaj do Siofoku, tam impreza w zasadzie nigdy sie nie konczy oby Ci kondychy styklo, ale patrzac na Twoj wiek, jestem raczej spokojny opcja nr 2 - Balatonfoldvar gdzie nie pojedziesz, roznicy nie bedzie zadnej dojazd latwy i prosty, takze pedal w podloge i naprzod a te sliweczki wegiereczki ....... heheh dobry wpis Nie zazdrość,tylko pakuj torbe i widzimy się 19-stego na miejscu Tak właśnie myślalem nad Siofoku Jedziemy kupmel, kumpela i ja więc chcemy i troche wypocząć, coś zwiedzić i sie wybawić masz jakieś sprawdzone noclegi tam na miejscu? Nie wiem czy buchować jakiś hotel czy w ciemno jechać...
dybson Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 hej tez polecam Siofok jako stałe miejsce pobytu dodatkowo 1/2 dni poświęć sobie na objechanie całego Balatonu, jest to jakieś 350 km o ile pamiętam ale wycieczka super !
Majkel Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 hejtez polecam Siofok jako stałe miejsce pobytu dodatkowo 1/2 dni poświęć sobie na objechanie całego Balatonu, jest to jakieś 350 km o ile pamiętam ale wycieczka super ! pomyslimy nad objazdem
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jakbys chcial wypic najlepsze cappuccino na swiecie (miejscowosc Pecs) to pytaj dam namiary na knajpe.....
Rekomendowane odpowiedzi