karol24 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć Panowie Jak jest ze spasowaniem tylnego zdesia do polifta avanta? Chodzi o taki jak na fotce. Ślizgi zostają czy jakieś kombinacje są? zastanawiam się czy brać i przez zimę to ogarnąć czy jakieś dodatkowe koszta oprócz malowania będą
szafa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jeśli zderzak z polifta to tylko i wyłącznie malowanie + dorobienie wiązki pod pdc:wink:
karol24 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Moje PDC musiał bym nawiercić i ten mój chiński wynalazek przełorzyć. Ale fajnie, że nie trzeba kombinować ze ślizgami itd
Adas25 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 a ja mam przed liftowy jeszcze nie zakladalem tez bedzie pasil bez problemu?
jaras231 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mam pytanko w temacie.. Taki sam zderzak do przedlifta podejdzie czy co trzeba przerabiać?
pandamix Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 w przedlifcie masz inne ślizgi,do poliftowych wciskasz zderzak jak z przodu a do przedliftowych wsuwasz cały zderzak,ale mocowania praktycznie pasują p&p
Rekomendowane odpowiedzi