Fr0styyy. Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 łatwo to napewno nie będzie zapewniam cię , skrzynia multitronic odstrasza nieziemsko:cry: I to jeszcze w 2.5TDI...
shymbii Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Domyślam się, że szału nie będzie. Na razie dzwonią po 17-18tys. zł
Arkadiush Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 łatwo to napewno nie będzie zapewniam cię , skrzynia multitronic odstrasza nieziemsko:cry: ale jest spec od tych skrzyń w WLKP także da radę
shymbii Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zresztą skrzynia była robiona u Sopy i nie ma z nią problemu. Niestety w obecnych czasach łatwiej sprzedać Fiata niż Audi.
Arkadiush Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zresztą skrzynia była robiona u Sopy i nie ma z nią problemu. Niestety w obecnych czasach łatwiej sprzedać Fiata niż Audi. mówiłem tu o Bart-Sie
shymbii Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Wiem wiem, tylko tak wspomniałem, ze skrzynka jest git malyna.
instruktor83 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 ty masz 2.5 tdi z końca produkcji a więc już poprawiny silnik , ale to do ludzi nie trafia zaufaj mi, wiem bo sam próbowałem sprzedać swoją , a mam identyczną też 2004r, i też skrzynia po kapitalce, i stwierdziłem że zostawie dla siebie , ale dla własnego zdrowia psychicznego skrzynia wylatuje z auta jeszcze w tym roku, albo na początku przyszłego, i będzie wreszcie manual
Rekomendowane odpowiedzi