Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dolna atrapa od S4 w zderzak od S LINE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no własnie mega mi się nie podoba że z s4 nachodzi na dokładke. Ale zakładając, że ją tak dotniemy to jak patrzyłem przed chwilą to środek kratki z s4 nie będzie pasował na seryjne zatrzaski :shock3: Jakieś pomysły? Odrazu mówię, że żadne śrubki i trytytki mnie nie interesują....

Opublikowano
  • Autor

Ja mam kratkę oklejoną w czarny mat i kompletnie nie widać, że coś odstaje czy jest coś nie tak, jakbym miał ramkę w chromie to bym może szukał tej od s line, a tak to nie szukam, chyba że isę trafi za grosze :wink:

Łęga nie przycinaj żadnych mocowań, najpierw wpasuj kratkę S4 w grill s line a potem zobacz gdzie Ci się mocowania nie pokrywają i tyle. Podobno się kratka zatrzaskuje w ramce od s line.

Opublikowano
Ja mam kratkę oklejoną w czarny mat i kompletnie nie widać, że coś odstaje czy jest coś nie tak, jakbym miał ramkę w chromie to bym może szukał tej od s line, a tak to nie szukam, chyba że isę trafi za grosze :wink:

Łęga nie przycinaj żadnych mocowań, najpierw wpasuj kratkę S4 w grill s line a potem zobacz gdzie Ci się mocowania nie pokrywają i tyle. Podobno się kratka zatrzaskuje w ramce od s line.

to że kratka s4 zatrzaskuje się w ramce od s-line po docięciu to się mogę zgodzić, ale mocowania do zderzaka są w innym miejścu :shock3::shock3::wtf:

Opublikowano
  • Autor

Przytnij jak koledzy mówią, a potem przykładaj do zderzaka i patrz co obciąć żeby weszło

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ramka od Sline.

Grill przycięty .

nz40.jpg

Opublikowano

Teraz wygląda jak ori :wink:

Opublikowano

swietnie wyglada a ja sie tak ociagam z zalozeniem zderzaka pod spryski ale jak patrze na twoje foty to po niedzieli biore sie za robote:wink:

• 1 rok później...
Opublikowano

a widzial ktos polaczenie zwyklego grilla od b6 w maske a dol od s6 c5 jak to wyglada???

Opublikowano

zacnie narazie i do mnie wleci od c5 :wink: a moze ma ktos foto jak wyglada z s6 c5?

Opublikowano

glownie chodzi mi o spasowanie zeberek grilla z gornym ;)

Opublikowano

wlasnie nie wiem czy nie bede sie mijac chce gore od s4 ale jeszcze nie teraz dlatego juz na przyszlosc mysle co wrzucic do gory:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,trochę zgłupiałem przy tym wszystkim i mam pytanko.Czy atrapa z tej aukcji http://allegro.pl/audi-a4-s4-b6-kratka-atrapa-zderzaka-nowa-oryginal-i5085665793.html podejdzie mi do zderzaka S-line bez przeróbek?

Opublikowano

nie podejdzie trzeba rezac :wink:

Opublikowano

Nie uśmiecha mi się wywalić 400 zł na atrapę i potem ją rzeźbić :( a jak sprawa wygląda z atrapą z A6/S6 C5 do zderzaka S-line? Widziałem że jest bardzo podobna tylko pytanie ile trzeba rzeźbić...

Opublikowano

A ta dolna atrapa z A6 C5 to sam srodek a ramka s line zeby to spasowalo w zderzak s line? Czy jak to ogolnie wyglada?

Opublikowano

A jest jakas roznica w przed czy poliftowym grilem z a6 c5?

Opublikowano

W poście #49 jest grill z ramką z A6 C5 czy to tylko środek grilla i ramka S-line?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie bo przeczytaniu tych wszystkich kombinacji juz mi namieszaliscie w glowie... czyli srdek od s4 wejdzie do ramki z a6 c5? I czy dolna kratka zgra sie z gorna dobrze?

Opublikowano

kratka od s6 c5 wejdzie i bedzie sie zgrywac z gornym grillem s4 :wink:

Opublikowano

takiej odpowiedzi oczekiwałem, dzieki