Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVV] Spalanie oleju - bierze olej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy ale spytam

miałem kiedyś golfa 1.9 101PS PD niby 140 tkm przejechane ojej brał

mam teraz 4a 2002 r 130 ps niby 180 tkm jak kupiełem zmieniłem sam ole filtry i od wymiany zrobiełem juz okołoo 4000 km zero zyzycia oleju a czasem dostaje to zdrowo[br]Dopisany: 28 Lipiec 2008, 23:01 _________________________________________________silnik awx

kolego uzupelnij profil na prawdziwy bo juz nic z tego nie wiadomo.w tytule inny,w prefiksie.w podpisie również inny zdecyduj sie w koncu

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia ale w czym problem ?? Chcesz aby Ci A4 brał ojej jak Golf ???

Opublikowano

nie zrozum mnie zle ale to juz prawie 200 tkm a spalanie mieści mi sie na trasie ok 5,2 do 5.8 przy bucie ostrym

che spytac czy te silniki sa lepsze od vw

Opublikowano

To chodzi Ci o spalanie paliwa czy oleju ???

Opublikowano

golf przy takiej jezdzie palił olej i ON ok 7 L

* zdecyduj sie moze jaki masz silnik i nadwozie? inne w profilu, inne w temacie watku i inne w jego tresci..... [Musashi]

Opublikowano

raz pewnie mial wiekszy przebieg niz bylo widac. pozatym z produkcji najlepsze produkty o najsurowszych normach ida do audi, pozniej do VW, i pozniej do reszty :decayed:

Opublikowano

Człowieku zdecyduj się na coś: w profilu masz B6 AFF (nie ma takiego czegoś), piszesz w tytule o B5 AVV, a zadajesz pytanie w wątku o najprawdopodobniej B6 AWX/AVF z 2002 roku, a w profilu jest 2001 rok - czy przemyślałeś to zanim napisałeś ? Zwrócono Tobie uwagę już 2 razy.

Ja zwracam uwagę po raz 3, a 4 już nie będzie tylko pojawi się ostrzeżenie.

Wątek zamykam dopóki autor nie ustali prawidłowego kodu swojego silnika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...