skorapl Opublikowano 4 Września 2013 Autor Opublikowano 4 Września 2013 Witajcie po krótkiej przerwie, Lampy odebrałem od Gwertego wiec wrzucam obiecane foty : przed: po: przed: po: i calośc przed: i całość po : ja jestem bardzo zadowolony z efektu i z czystym sumieniem mogę kolegę Gwertego polecać dalej
krzysiekml Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 to h7 czy xen ? z wyglądu to identyk jak u mnie
Vts Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Widać, że kolega robi kawał dobrej roboty, świetnie to wygląda.
kris-krzysztof Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 tylko malowane ? + przeróbka na bi ?
skorapl Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 polerka, nałożenie ultra UF oraz przeróbka na bi z wyprowadzeniem kabla do samopoziomu
kris-krzysztof Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Aha no to ja nie widze różnicy przed polerowaniem i po po tych zdjęciach co dodałeś Lepszym rozwiązaniem było sprzedanie xenonu i kupienie bi ori
mateo1597 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Aha no to ja nie widze różnicy przed polerowaniem i po po tych zdjęciach co dodałeś Lepszym rozwiązaniem było sprzedanie xenonu i kupienie bi ori Lampa przednia przed polerowaniem i malowaniem i po... Do tego halogen przed i po... Efekty są świetne, kolega Gwerty robi naprawdę dobrą robotę
kris-krzysztof Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Widziałem Twój post stronę wcześniej nie musiałeś kopiować i też napisałem co myśle.
skorapl Opublikowano 7 Września 2013 Autor Opublikowano 7 Września 2013 W realu zobaczylbys roznice sasiad ma a3 i gdy spojrzales na jego lampy a na moje to roznica byla widoczna od razu fotki nie zawsze oddaja w 100 % to co w realu mozna zobaczyc.
mateo1597 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Widziałem Twój post stronę wcześniej nie musiałeś kopiować i też napisałem co myśle. Fakt, wrzuciłem za dużo zdjęć Głównie chodziło mi o lampy przednie przed - wcześniej ich nie wrzucałem - a teraz widać wyraźnie różnicę
Rekomendowane odpowiedzi