Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zawieszenie naprawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całe Mam nowe tył i przód lemforder sachs i odbija lepiej niż stare jest idealnie. Jak wyjezdzasz autem z salonu to nie odbija? Coś sklepali i tyle.

Sony Xperia Tapatalk 4

Opublikowano
może winna temu firma MS :wink:

Jak ja założyłem MS to również zauważyłem że ciężej kiera chodzi ale z odbijaniem kiery nie było różnicy. Minął rok i już nie chodzi ciężej:decayed:, a wręcz mam wrażenie że zaraz jakiś wahacz zacznie padać:wink:

Opublikowano
  • Autor

po przejechaniu 50 km chodzi coraz lżej ale jeszcze nie to co przed wymianą :wink:

---------- Post dopisany 06-09-2013 at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany 02-09-2013 at 19:30 ----------

kurcze przejechane 150 km ale kierownica nadal nie wraca do punktu " 0 " a przy całkowitym wychyleniu kierownicy (max skręt) w ogóle nie chce wracać :facepalm:

Opublikowano

to już może być kwestia zbieżności , była sprawdzana?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

tak była ustawiana po przejechaniu 20 km od montazu zawiechy

---------- Post dopisany 25-05-2014 at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany 08-09-2013 at 23:32 ----------

witam panowie po pół roku kierownica dalej chodzi ciężej niż w innych 4 audi którymi kręciłem , słabo odkręca po wykonaniu zakrętu ale do chodzi prawie do zerowego położenia (brakuje tak z ćwiartkę obrotu żeby była idealnie prost) i t co opisałem to jak jest na dworze mniej jak 10 *C ,jak temperatura sięga 20 *C to odbije po wykonanym skręcie ale muszę dociągnąć tak trzy czwarte żeby było na zero , a ja są upały powyżej 30*C tu w ogóle nie wraca na swoje miejsce i zostaje w skręcie no chyba że wdepnę pedał gazu w podłogę to ją trochę odkręci ale i tak trzeba wykonać cały obrót żeby była ustawiona do jazdy na wprost.Podsumowójąć im na dworze cieplej kierownica chodzi gorzej/cięrzej nie odbijając a im zimniej nawet ponizej zera to chodziła prawie idealnie - no te 5 - 7 cm trzeba było ją dociągnoć żeby auto jechało na wprost, i tu mam pytanie co trzeba zrobić I=>=>=>=>

1.czy to konieczna wymiana płynu hydraulicznego

2.czy to konieczna wymiana pompy

3.czy to konieczna wymiana maglownicy

4. nic z powyższych odpowiedzi

Opublikowano

Czy działo się to samo na letnich i zimowych oponach ? Bo mi kiedyś przeskakiwala kierownica podczas skrętów i mówiłem napewno coś z układem kierowniczym albo zawiecha

No i winne były opony

Opublikowano
  • Autor

nie było żadnej różnicy czy letnie albo zimowe opony