Buuuuuuibek Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam koledzy Od kilku tygodni Pali mi się kontrolka Service- początkowo myślalem ze to chodzi o jakis przeglad, ale pocztalem o diagnostyce i kupilem Vaga. No i po 15 min zabawy znalazlem takie bledy. Czy to jest powazna sprawa? OPIS USTERKI 65535 Uszkodzony sterownik 65535 P0603 Błąd jednostki kontrolnej lub modułu wewnętrznej kontroli. Błąd pamięci podtrzymującej (KAM) lub brak zasilania jednostki kontrolnej lub zły kontakt z uziemieniem lub nie zapisano żadnych usterek (jeśli MIL nie jest podświetlony) 65535 Nie zapisano żadnych usterek (jeśli MIL nie jest podświetlony) 65535 Błąd jednostki kontrolnej – w którymś systemie i jeszcze przy diagnostyce silnika: 2 Faults Found: 18017 - Crash Shut-Down Activated P1609 - 35-10 - - - Intermittent 18057 - Shareware Version. To Decode all DTCs P1649 - 35-00 - Please Register/Activate Ale ich opisow to juz nie moglem znalezc
grzanek85 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Skasuj i zobacz czy sie pojawią ten pierwszy w silniku mówi o tym że auto miało dzwona.
Buuuuuuibek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Bardziej martwi mnie ten ABS, po skasowaniu tamte nie powróciły. Kontrolka Servisu dalej się pali przy starcie. Kontrokka ABS zapala się tylko przy uruchomianiu silnika, potem gaśnie, a jaeżeli byłby uszkodzony to by palił się cały czas. Prawda?
krzyniek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Bardziej martwi mnie ten ABS, po skasowaniu tamte nie powróciły. Kontrolka Servisu dalej się pali przy starcie. Kontrokka ABS zapala się tylko przy uruchomianiu silnika, potem gaśnie, a jaeżeli byłby uszkodzony to by palił się cały czas. Prawda? prawda
Buuuuuuibek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Sprawdziłem dziś auto na mokrej nawiechrzni ABS i ESP działają - teraz to już wogóle jestem głupi
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 o bledzie bylo juz pisane : poczytaj np.tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t7935.0.html;msg99811;highlight=65535#msg99811
Rekomendowane odpowiedzi