aborygen Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 witam Panowie założyłem gaz do paska z 2000 (1,8 125 KM)r - całość BRC wszystko ok poza małym ale po wciśnięciu mocniej pedału gazu na 2 i 3 biegu w przedziale 2000 do 3000 obrotów zaczyna szarpać na 1, 4, 5 biegu ok świece nowe (bosch) i nowe przewody WN w firmie montującej gaz stwierdzili że to przepływomierz wymieniłem na ori (pewny używany ale z diesla) i jest trochę lepiej trzymać się tego przepływomierza czy może być coś innego ---------- Post dopisany 03-09-2013 at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany 22-08-2013 at 21:43 ---------- sytuacja opanowana dzięki za wskazówki
ShatyMK Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Rozumiem że gazownik wyregulował wszystko i podpiął pod komp? Jeśli Ci szarpie to może gubić zapłon, u mnie wystarczyło zrobić regulacje i lata tak samo jak na benzynie Ja zamówiłem sobie kabelek do STAGA i będę się trochę sam bawił
RySio_LKR Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Kolego moglbys napisac co bylo u ciebie przyczyną, bo ostatnio mialem podobny przypadek.?
elmo814 Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 rysiek ty masz tdi a rozmowa jest o pb i lpg
Rekomendowane odpowiedzi