Fido Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam. Od jakiegoś czasu gdy odpalę auto mam lekkie białe dymienie. Gdy przy gazuję to tego dymu jest dość sporo (dziś nie dałem rady nagrać filmiku). Po złapaniu 90 st. białego dymienia nie ma. Zrobiłem logi pompowtrysków. Na zimnym i na gorącym Co o nich sądzicie ?
adrian998998 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie ma tragedii z tymi wtryskami. Zrób logi 18 i 23 kanału na zimnym i na ciepłym. Może być tak że któryś oring puszcza wtrysku i do puki sie nie na grzeje to smrodzi. A jak z paleniem po nocy i na gorącym?
Fido Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Postaram się wrzucić te logi.Dziś już nie dam rady bo właśnie auto żona użytkuje. Ogólnie z autem nie ma problemu. Ładnie pali na zimnym i ciepłym.Nie telepie,ładnie się zbiera. Tylko te dymienie na zimnym. Dopiero się tym zająłem a przyczyn może być kilka. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- Udało się jeszcze dziś. Zimny Ciepły ---------- Post dopisany 26-08-2013 at 10:02 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2013 at 20:22 ---------- No i coś wynika z tych moich logów czy nic ?
Rekomendowane odpowiedzi