norbert03 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam, chcialbym wam przedstawic moje Audi A4 ktore posiadam od około 3 miesiecy , Silnik ADR 1.8 125KM, przebieg 274tys, 1995r, sekwencja Wymienione : - Rozrząd - Klocki przod - Klocki tył - Pozostał olej do wymiany Wyposarzenie - ABS - Klima (lecz nie działa) - Kubełki - Elektryczne szyby - Elektryczny szyberdach - Kierownica 3 ramienna - Elektryczne lusterka - Centralny ( ale nie posiadam pilota musze z kluczyka ) Zmiany - Kierownica S4 ( poprzedni wlasciciel ) - Pomalowane zaciski na czerwono - Zmieniona pozycja na Led - Podswietlenie tablicy rejestracyjnej Led - W bagazniku zalozona listwa Led czerwona - Lampy przod lift ( poprzedni wlasciciel ) - Lampy tył lift ( poprzedni wlasciciel ) - Pełny FIS ( poprzedni wlasciciel ) - Stożek ( poprzedni wlasciciel ) - Nowy aku - Gwint TaTechnix ( poprzedni wlasciciel ) - Dekory Carbon - Cb - Wydech ale niewiem od czego ( ale pomruk fajny, jeszcze z tym stozkiem mmm )( poprzedni wlasciciel ) Napewnoo czegos zapomniałem , ale jak mi sie przypomni to dopisze Plany - Xenon - Szyby przyciemnic - Wrzucic jakas fajna felge 17, obecnie 205/r15 - Zderzak na lift albo S4 - Lampy Led tył - Blenda na szybe tył - Gałka od biegow - Jezeli cos mi sie przypomni dopisze Zapraszam do ogladania autka, i jezeli sa pytania pisac. Chetnie poczytam wasze wypowiedzi o tym autku, poniewaz mam je od 3 miesiecy wiec jeszcze niewiem do konca co jest z polifta a co z przed Jak umyje samochod i porobie jakies fajne fotki to wrzuce, te sa robione slabym aparatem Pozdro
Marc!n Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 w a4 klima i pokrętła? Wymień olej, wyrzuć stożek i realizuj plany
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 tak, manualna.. obok pokręteł masz 2 przyciski
norbert03 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Noo bo jest Klima nie climatronic, olej musze wymienic a czemu stozek wyrzucic ? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- Dokładnie tak ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Noo dokladnie ---------- Post dopisany 29-08-2013 at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany 27-08-2013 at 22:34 ---------- Moze wy mi powiecie co to jest na przednim zderzaku po lewej stronie (jak stoisz przed autem ) jakby zaslepka na halogen ?? a to nie jest chyba zaslepka. Widac na 5 zdjeciu :
Arkadiush Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ciężko stwierdzić daj dokładniejsze zdjęcie
norbert03 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Aaa i jeszcze Lampy przednie mam po 2 lifcie czy nie ? I jak ze zderzakiem tylnim lift czy przed ? bo przedni to przed ---------- Post dopisany at 16:31 ---------- Poprzedni post napisany at 16:19 ---------- Niestety nie posiadam juz dokladniejszego obercnie, wychodza z tego dwa kable ale nie sa pod nic podpiete ;p ---------- Post dopisany 30-08-2013 at 01:09 ---------- Poprzedni post napisany 29-08-2013 at 16:31 ---------- Pomoze ktos ?
Grzesiek1985 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 lampy przednie masz od polifta
norbert03 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wiem ze od polifta, ale od tego 2 polifta ?
Rekomendowane odpowiedzi