Mat.Rynio Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam. Niedawno kupiłem A4 B6 i niestety w w podłokietniku ułamana jest ta klamka od otwierania schowka w podłokietniku. W związku z tym ta klapka leży teraz luźno i nie mogę go podnieść bo zaraz powypadają mi wszystkie rzeczy ze środka. A wygląda to tak: Zdjęcie - klik Czy da radę to jakoś naprawić, czy będzie trzeba wymienić całą tą klapkę?
mastapi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/naprawa-uszkodzonego-zamkniecia-podlokietnika-230599/ kuknij tutaj:wink:
Artur82 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 sposobów jest wiele ale jedyny słuszny to wymiana całej klapki
Mat.Rynio Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A idzie gdzieś dorwać tylko tą klameczkę? Bo właśnie jej nie posiadam, a bez tego do naprawy nie przystąpię Czy może jest możliwość aby w ASO kupić tylko tą klameczkę?
VanRay Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ponoć nie ma , można kupić cały dekielek i podmienić
Rekomendowane odpowiedzi