Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na felgach bedzie jezdzic sezon abo dwa po czym sprzeda i odzyska czesc kasy

Jakie ranty będą na tych felach? Jakby coś miało się w przyszłym sezonie zmienić to chętnie przygarnę te ARTEC-i ale z ori rotorami. Chyba że bombel szybciej sprzeda. :wink: W tym roku na fele już nie styknie:kwasny: Pewnie skrytykujesz, ale ten sezon będę latał na moich DARE'kach (jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma:grin:), tylko środek pójdzie w grafit najprawdopodobniej:wink:

Wiem Rafal że łatwo wydać gorzej się zbiera:hi:

Wojtsen sorry za OT

Koło pięknie się prezentuje, choć nie mój styl, to auto zmienia się nie do poznania. Jest:kox:

Opublikowano
  • Autor
W pilke grasz/grales? z Lolkiem pracuje i cos kiedys wspominal o Tobie...

hehe no coś tam kiedyś kopałem ;) już nie gram, deczko inny sport trenuję. Nie byłem rozmowny bo gadałem z kuzynem. :)

Dzisiaj pokompletowałem heble, jeszcze tylko przyłącza do przewodów i można próbować adoptować. Koła jutro już wlatują na auto, przyszły opony, a potem już tylko walka z każdym mm... i lakiernik.

Opublikowano
W pilke grasz/grales? z Lolkiem pracuje i cos kiedys wspominal o Tobie...

hehe no coś tam kiedyś kopałem ;) już nie gram, deczko inny sport trenuję. Nie byłem rozmowny bo gadałem z kuzynem. :)

Dzisiaj pokompletowałem heble, jeszcze tylko przyłącza do przewodów i można próbować adoptować. Koła jutro już wlatują na auto, przyszły opony, a potem już tylko walka z każdym mm... i lakiernik.

Musimy sie kiedys spiknac na spota pogadac ;) zreszta jak kolka swoje zaloze to tez bedziesz mego czornego kudrupla kojarzyl :decayed:

Rezaj rezaj bedzie kox jak nic :kox:

Opublikowano

felga :slina::slina: To ty jestes importerem Vossenow na Polske? Musze sobie zerknac :decayed:

Opublikowano

Mozesz zrobic foto jak masz manometry zamontowane i wlacznik kompresora

Opublikowano

Audi miażdży system, czekam na nowe foty w całym zestawieniu. I byc moze uda sie obczaić na żywca na Raceism:-D

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

jasne że będzie na Raceism ;)

poskładane :) jeździ się nawet spoko, działam dalej :) więcej fotek wrzucę jak będzie okazja

1779119_611400135579947_1544212598_n.jpg

Opublikowano

Jest miazga ten kolor ta felga po prostu idealnie :) nagraj jak możesz jakiś filmik :) gratulacje bo na prawdę masz dobry gust :)

Opublikowano

z tylu botbnik wpadl tam gdzie powinien ale z przodu to kolo stoi na prosto :-) zrob filmik jak to skreca <sztos>

Opublikowano
jasne że będzie na Raceism ;)

poskładane :) jeździ się nawet spoko, działam dalej :) więcej fotek wrzucę jak będzie okazja

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1779119_611400135579947_1544212598_n.jpg

:slina:

Opublikowano
  • Autor
z tylu botbnik wpadl tam gdzie powinien ale z przodu to kolo stoi na prosto :-) zrob filmik jak to skreca <sztos>

nie bój się z przodu jak zaklepię ranty to wpadnie tam gdzie powinien :naughty:

a powiem Ci że nawet skręca coś :grin: wysokość do jazdy idealna, fajnie wypełnia nadkole, tylko w spasie deczko koza ale się przyzwyczaję :decayed:

cisnę dalej z gratami

Opublikowano
:slina::kox: Tyle w temacie...:naughty:
Opublikowano

Jest:kox::shock3:

Opublikowano

Ciasny coś ten twój link nie bangla.

Wojtek jest mega z samego rana na fejsie widziałem:decayed:

Opublikowano
  • Autor

znam ten link na pamięć Łukasz, i to sa jedyne stołki co chcę, ale nie wyrobię się w tym sezonie raczej. Już i tak mnie rodzina nienawidzi :facepalm:

Opublikowano

No ten fotel byłoby tutaj idealny i tak jak Ciasny mówi - wisienka na torcie.:kox: A tak na marginesie to nie ma tam poduch w fotelach... :mysli: Poduszki w zwykłych stołkach są takie same jak w Recaro/S4 i bez problemu można je przełożyc?

Opublikowano

miesza w internetach:kox:

1958480_641698225867793_2146998151_n.jpg

Opublikowano

A jednak lepsze CVT:) Miazga:)

Opublikowano

Jest dobrze:wink: Daj jakiś filmik i fotki w lepszej rozdzielczości:decayed: