Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B8] A4 AirRide by wojtsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Miał być dupowóz, ale nie będzie :-D mimo, że na razie seria chciałbym mieć kolejną ciekawą historię udokumentowaną na forum :)

Auto kupione miesiąc temu od murarza :decayed: który ma firmę w Szwecji. Trafiło się w ciekawej wersji wyposażenia no i bajecznym kolorze. Nie jest to s-line ale nie narzekam, auto posiada bixenony, ledy, navi, MMI, kolorowy FIS, dvd, i bardzo dużo pierdół. Silnik to turbognój 2,0 TDI CR 143, mam wrażenie jakby jakiś dziad robił program bo jest dość żwawy. Przy okazji usunięcia dpfa to sprawdzę.

Plany: Air-ride , koło 20" Concave , program, hamulec żeby wypełnić felgę, trochę dodatków w węglu. Żadne s4 w dieslu itd :D

Auto raczej nie będzie tak kompleksowym projektem jak polo, chcę uniknąć jakiegokolwiek malowania i drastycznych zmian, które uniemożliwią mi później sprzedaż auta w serii ( człowiek się uczy na błędach :doh:)

Powoli będę zbierał graty, na wiosnę wyjedzie. Na Worthersee 2014 musi być :naughty::naughty:

nuqk.jpg

7tj.JPG

3ptm.jpg

5xgp.jpg

e5i6.jpg

yi2f.jpg

7y52.jpg

tu już kupiona kierownica z multifunkcją ( seryjna to jakaś porażka jak w kutrze rybackim) , poduszka i moduł do multi. Czekam na wiązkę do multi i adaptuję. W zimie kiera pójdzie w węgiel :naughty:

a7wj.jpg

Opublikowano

Kolorek ciekawy :naughty: Widzę że auto z 2010r hmm nie powinno mieć MMI 3G już ? chyba że w ogóle nie było MMI w nim i ktoś dołożył 2G. Niemniej jednak autko bardzo fajne dokładaj S-line w tym kolorze fajnie się to prezentuje. Dobra fela i zmiana foteli bo te to porażka i będzie :kox: i nie przyciemniaj szyb przy tym kolorze taka mała sugestia :P Bezawaryjności życzę :) a jaki przebieg tam masz ?

Opublikowano

-

Edytowane przez dobrus

Opublikowano

Bo to jest MMI 2G więc DVD powinno być w bagażniku po lewej.

Opublikowano
Żadne s4 w dieslu itd :D
:thumbup1: ...no i ten kolorek:slina: U mnie tez mial byc czerwony, ale nic z tego nie wyszlo... Bezawaryjnosci:wink:
Opublikowano

Fajna A4, po polo wiadomo że będzie ciekawie :)

Opublikowano

-

Edytowane przez dobrus

Opublikowano
  • Autor

koło na pewno do wymiany

pomyśl nad jakimiś fotelami zasmiast tych 'węgli' itp :)

czy mi się wydaje czy przód jakoś tak wysoko stoi?

pzdr

Koło zobaczysz niebawem. Co za różnica jak stoi, na pneumatyce bóg ją opuści równo :D Fotele na samym końcu, na razie zawieszenie kompletuję. Zamówiony już gwint AP do przeróbki. Auto pojechało na powłokę kwarcową gtechniq

MMI jest 2g nie wiem czemu, auto jest z przełomu roku może dlatego, albo ktoś dokładał bo multi też nie było. Ogólnie mam to gdzieś.

Opublikowano
a to dvd w bagazniku po lewej to nie jest tylko do navi ?:decayed:

Tak tylko do Navi :)

Opublikowano

uwielbiam ten kolor

Opublikowano

ładna -taka cerwona

podoba mi się grill bez chromu :wink:

Opublikowano

czerwony robi robote . plany zacne , powodzenia w modzeniu

Opublikowano

Jako fan Twojego Polo, czekam na rozpitol który będzie dział sie z tym autem! :decayed: Pozdro!

niektórzy chyba nie zdają sobie sprawy co tu będzie się działo, jak piszą że przód wysoko :decayed::kox:

obadajcie polo Wojtsena

Raceism • Zobacz wątek - VW Polo V5

Opublikowano
nie przyciemniaj szyb przy tym kolorze taka mała sugestia

Temu A4 na szczęście to nie grozi :decayed:

Opublikowano

Śliczny kolorek,środek do lekkej rezanki i bedzie zacna furmanka.Polo robi niezłe wrażenie:wink:

Opublikowano

Fajne felgi uważam że pasowałyby są do sprzedania w dziale "sprzedam"

View image: 69

Opublikowano
  • Autor

nie dzięki to chyba nie mój styl. U mnie będzie na 100% Vossen, ale jaki model, i w jakiej szerokości to dopiero jak już będzie na powietrzu, czyli za jakieś 2 miesiące pewnie :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
obadajcie polo Wojtsena

Raceism • Zobacz wątek - VW Polo V5

Fiu,fiu:shock3: To się zapowiada:jerk:

Do Vossenow to pewnie i hebel odpowiedni wjedzie?...

Autko albo z Rajchu, albo w Rajchu bywało sadząc po zielonej plakietce:wink:

Opublikowano
:naughty::naughty: kolorek klasa :jerk: