marcin ka Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 witam wszystkich mam problem ze wskazówką prędkościomierza tzn wogóle nie rusza się test licznika był wszystko chodzi oprócz prędkościomierza zimne luty sprawdzone mam pytanie co to moze byc i czy opłacalna jest naprawa tego czy lepiej szukac innego licznika
Krzycho81 Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 A test elementów był robiony?? Błędy sprawdzone?????
bediks Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Może silniczek padł ? Jaki masz licznik 1/2 fis czy Full, jaeger czy vdo ? Bo jeśli jaeger to się nie opłaca naprawiać
marcin ka Opublikowano 6 Września 2013 Autor Opublikowano 6 Września 2013 1/2 fis ale jakiej firmy to niewiem mam tylko symbol tego licznika 8D0920900H ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- test licznika byl i tak jak pisalem wszystkie wskazówki oprócz prędkościomierza sie wychylały
bediks Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 A jaki kolor ma tylna budowa licznika biały czy czarny ?
a4_2000 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Kolego polecam wymienic licznik na firme VDO a najlepiej z pelnym fisem. U mnie licznik i manetka juz zakupione czekamy az dojda i wymiana. Koszt naprawy prawie zrowna sie z wymiana a jaeger to do siebie maja ze i tak zrobi sie to samo tyle zy z innymi wskazowkami. Szukaj licznikow z numerami 8D0 920 93... Od 8D0 920 98.. zaczynaja sie angole:-)
Rekomendowane odpowiedzi