afgan227 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Witam Nie dawno kupiłem moją laleczkę. Jest to moje pierwsze audi. Pewnego dnia kiedy podwoziłem kolegów zwrócili uwagę na to , że na zegarach nie ma aktualnej temperatury. Z racji , że mieli oni kiedyś a4ki są zdania , że każda miała temp na zegarach. Czy mają rację?
Marcin6 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Nie mają, część a4 nie miało wyświetlacza temperatury w liczniku. http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-oryginalny-termometr-liczniku-4868/
afgan227 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 czyli w takim razie jeżeli moja ma te 2 wyświetlacze nisko pomiędzy obrotomierzem a prędkościomierzem to może nie być wyposażona w termometr?
Lu-Gi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jak nie masz klimy to termometr nie jest potrzebny a jak masz klime to chyba powinien być, przy klimatroniku na pewno a przy manualnej to nie wiem ale raczej też
enzo83 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Możesz nie mieć termometru.Te ''wyświetlacze'' o których piszesz,po prostu u ciebie ich nie ma,są same zaślepki.Miałem polifta z klimatronikiem(co prawda anglika),ale też bez termometru.
afgan227 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 Ok dzięki za pomoc. Teraz już wszystko wiem. Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi