kaszi6 Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Witam. Posiadam audiolkę z silnikiem 1,8T 150km + multitronic. Powoli zaczyna brakować mi mocy (przyzwyczajenie). Chciałbym wzmocnić ja do ok 185km mam jednak obawy o skrzynie biegów (czy wytrzyma większe obciążenie) ? i czy możecie polecić kogoś z dolnego śląska kto robi chiptuning sumiennie i w dobrych pieniądzach ? Pozdrawiam M.K.
Fr0styyy. Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Dołączam się do pytania, ale to najlepiej z Bartkiem na ten temat dyskutować
Dawid-Kna Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 nie ruszaj albo masz za duzo kasy . Kup predzej nowszy model z s-tronikiem ;]
Fr0styyy. Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 nie ruszaj albo masz za duzo kasy . Kup predzej nowszy model z s-tronikiem ;] A ropa jest dla traktorów...
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 ===> http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-chipowal-ktos-juz-multitronica-3281/
dieselchip_ Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 skrzynie multitronic nigdy nie należały do bezawaryjnych ,z zasady nie powinno sie modyfikowac aut wyposazonych w w/w skrzynie
Fr0styyy. Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 skrzynie multitronic nigdy nie należały do bezawaryjnych ,z zasady nie powinno sie modyfikowac aut wyposazonych w w/w skrzynie Powiedz to Hammerowi.
Dawid-Kna Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 daruj sobie. Jak chcesz mieć wyścigówke to po co kupiłes automat? Ja u siebie małego wirusa wgrałem i jestem zadowolony nie ruszaj albo masz za duzo kasy . Kup predzej nowszy model z s-tronikiem ;] A ropa jest dla traktorów...
Rekomendowane odpowiedzi