elmek Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 BKN 3.0 TDI Q Sline Tip. Ciekawsze z wyposazenia: RNS-E, pakiet schowek+naswietlenie, multifunkcyjna kiera sline, czujnik deszczu/zmierzchu, bixenon, parktronic, szyberdach. Jedyne co planuje to przyciemnienie szyb i przedni zderzak S-line. Jak znajde to i LED na tyl. Kilka nowych fotek:
rafalekx Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Piękna Rób lepsze fotki A te oznaczenia na przednim grillu S-line a pod nim Q mnie rozwaliły, jeszcze nie widziałem tych dwóch emblematów jeden pod drugim Piękna maszyna! Kiedy ja sobie taką kupię
KmK Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Gratulacje! piękny kolor, świetne wyposażenie Jaki ma przebieg?
elmek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Bardzo dziekuje za pozytywne opinie :> rafalekx, szczerze mowiac tez to widzialem po raz pierwszy, ale wyglada fajnie Na 99,9% ori audi, bo niemiec, od ktorego kupilem, tego nie zakladal. KmK, miala przebieg 161k jak kupowalem, teraz 162k Aha, jest to grudzien 2004. Lepsze fotki sprobuje zrobic w weekend.
Flyer Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 rafalekx, szczerze mowiac tez to widzialem po raz pierwszy, ale wyglada fajnie Moim zdaniem nie Zostawilbym tylko Q, ew. Q z tylu i s-line z przodu
elmek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 Moim zdaniem nie Zostawilbym tylko Q, ew. Q z tylu i s-line z przodu Kazdy ma prawo do swojej opinii. :gwizdanie: Mi sie jakos nie widzi naklejanie na tyl tego malego znaczka quattro. Widzialem ostatnio to na jakims A6 C5 i beznadziejnie wygladalo. Czy w ogole jest opcja zamowienia samego quattro z tylu na klapie? Z tego co mi sie wydaje jest A4 - silnik, samo a4 albo nic (tak jak u mnie).
KmK Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 ja mam z tyłu Q tzn a4 silnik i Q ale mam też kwadratowa blache wiec moze hamburgery tak maja :>
Muskel1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Fajny Ale ta skrzynia no nie wiem ja wole manuala. Ogolnie: ten points :good:
elmek Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Opublikowano 31 Lipca 2008 ja mam z tyłu Qtzn a4 silnik i Q wink4 Nie no, silnik i q to tak. u mnie byloby tez 3.0tdi quattro. Chodzilo mi o sam znaczek quattro, bez pojemnosci. Chcac to zrobic u Ciebie, trzebaby usunac 2.0T i zostawic tylko to quattro. Ale ta skrzynia confused4 no nie wiem ja wole manuala. Mialem podobne podejscie dopoki sie nie przejechalem tym motorem z tipem. Pomijajac fakt jezdzenia po warszawie i nieporownywalnie wiekszego komfortu, jest to auto glownie rodzinne a nie do wyscigow na cwierc mili Problemow na swiatlach nie mam najmniejszych :>
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ładne a4 a tip IMO dla osób mieszkajacych w aglomeracjach takich jak np Wawa, pracujacych w godzinach "biurowych" i spędzajacych godziny w 30 stopniowych upałach i korkach jest jak najbardziej trafioną decyzją do scigania to SI lub EVO
elmek Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 Nareszcie znalazlem czas na zorbienie lepszych fotek. Update w pierwszym poscie. Pozdr
Pepin Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 gratuluję zakupu ..... A te oznaczenia na przednim grillu S-line a pod nim Q mnie rozwaliły, jeszcze nie widziałem tych dwóch emblematów jeden pod drugim .... w weekend byłem oglądać jakieś Dinozaury i też widziałem 3.0 TDI z podwójnymi znaczkami na grillu ....
Rekomendowane odpowiedzi