Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moje A4 B7 Avant 3.0 TDI Quattro Sline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BKN 3.0 TDI Q Sline Tip.

Ciekawsze z wyposazenia: RNS-E, pakiet schowek+naswietlenie, multifunkcyjna kiera sline, czujnik deszczu/zmierzchu, bixenon, parktronic, szyberdach.

Jedyne co planuje to przyciemnienie szyb i przedni zderzak S-line. Jak znajde to i LED na tyl.

Kilka nowych fotek:

sa400277is5.jpg

sa400278ae1.jpg

sa400279hm0.jpg

sa400280jg8.jpg

sa400282rj7.jpg

sa400283qp9.jpg

sa400284qp1.jpg

sa400285cp2.jpg

Opublikowano

Gratulacje :notworthy:

Czekamy na lepsze foty

Opublikowano

malina :good:

Opublikowano

Piękna :good: Rób lepsze fotki :kox: A te oznaczenia na przednim grillu S-line a pod nim Q mnie rozwaliły, jeszcze nie widziałem tych dwóch emblematów jeden pod drugim :naughty: Piękna maszyna! :kox: Kiedy ja sobie taką kupię :decayed::wallbash:

Opublikowano

Gratulacje!

piękny kolor, świetne wyposażenie :good:

Jaki ma przebieg?

Opublikowano

Bardzo dziekuje za pozytywne opinie :>

rafalekx, szczerze mowiac tez to widzialem po raz pierwszy, ale wyglada fajnie :naughty: Na 99,9% ori audi, bo niemiec, od ktorego kupilem, tego nie zakladal.

KmK, miala przebieg 161k jak kupowalem, teraz 162k :)

Aha, jest to grudzien 2004.

Lepsze fotki sprobuje zrobic w weekend.

Opublikowano

rafalekx, szczerze mowiac tez to widzialem po raz pierwszy, ale wyglada fajnie :naughty:

Moim zdaniem nie :) Zostawilbym tylko Q, ew. Q z tylu i s-line z przodu ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie :) Zostawilbym tylko Q, ew. Q z tylu i s-line z przodu ;)

Kazdy ma prawo do swojej opinii. :gwizdanie:

Mi sie jakos nie widzi naklejanie na tyl tego malego znaczka quattro. Widzialem ostatnio to na jakims A6 C5 i beznadziejnie wygladalo. Czy w ogole jest opcja zamowienia samego quattro z tylu na klapie? Z tego co mi sie wydaje jest A4 - silnik, samo a4 albo nic (tak jak u mnie).

Opublikowano

ja mam z tyłu Q

tzn a4 silnik i Q :wink4:

ale mam też kwadratowa blache wiec moze hamburgery tak maja :>

Opublikowano

Fajny :good:

Ale ta skrzynia :confused4: no nie wiem ja wole manuala.

Ogolnie: ten points :good: :good:

Opublikowano
ja mam z tyłu Q

tzn a4 silnik i Q wink4

Nie no, silnik i q to tak. u mnie byloby tez 3.0tdi quattro. Chodzilo mi o sam znaczek quattro, bez pojemnosci. Chcac to zrobic u Ciebie, trzebaby usunac 2.0T i zostawic tylko to quattro.

Ale ta skrzynia confused4 no nie wiem ja wole manuala.

Mialem podobne podejscie dopoki sie nie przejechalem tym motorem z tipem. Pomijajac fakt jezdzenia po warszawie i nieporownywalnie wiekszego komfortu, jest to auto glownie rodzinne a nie do wyscigow na cwierc mili :decayed: Problemow na swiatlach nie mam najmniejszych :>

Opublikowano

ładne a4 :)

a tip IMO dla osób mieszkajacych w aglomeracjach takich jak np Wawa, pracujacych w godzinach "biurowych" i spędzajacych godziny w 30 stopniowych upałach i korkach jest jak najbardziej trafioną decyzją :good:

do scigania to SI lub EVO :wink4:

Opublikowano

Nareszcie znalazlem czas na zorbienie lepszych fotek. Update w pierwszym poscie.

Pozdr

Opublikowano

gratuluję zakupu :)

.....

A te oznaczenia na przednim grillu S-line a pod nim Q mnie rozwaliły, jeszcze nie widziałem tych dwóch emblematów jeden pod drugim :naughty: ....

w weekend byłem oglądać jakieś Dinozaury i też widziałem 3.0 TDI z podwójnymi znaczkami na grillu ....