trzacha197444 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Panowie, dzięki za sugestie. Do: Marcino87 - na pewno mam uszkodzony czujnik, bo VAG wykazał błąd i wskazał konkretnie lewy zewnętrzny czujnik - także tu nie ma żadnych wątpliwości. Natomiast bardzo cenna wskazówka dotyczy kolegi z działu części. A co do symboli czujników to się zgadza, bo w międzyczasie poszperałem i też dotarłem do tego: 4B0919275B. Pozdrawiam!
Zymek1989 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Panowie ja mam fabryczny parktronic w B6 u mnie problem polega na tym, że przy wbiciu wstecznego raz jest wszystko OK, a raz na jakiś czas jak tylko wbiję wsteczny ryczy na całego, mimo że nic nie ma za autem. Jak to sprawdzić? Witam! Mam od kilku dni ten sam problem co Ty. Nie wiem co jest grane, ale zacznę od VAG, chociaż po przeczytaniu wcześniejszych wpisów zakładam, że u mnie z kompem też będzie wszystko ok. A przy okazji pozdrawiam Kolegę, bo z BD pochodzę... Witam Brzeżanina U mnie siedzi środkowy-prawy wymiana na wiosnę bo za zimno:)
kropiel Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 witam u mnie też środkowy prawy:kwasny:. A ciekawi mnie z jakiej przyczyny padł???. Z tego co wiem to te czujniki są bardzo wrażliwe...
mlodziak22 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jeżeli raz Ci piszy ciągłym, a raz jest ok to kwestia czasu i czujnik padnie. Przerabialem u siebie.
Rekomendowane odpowiedzi