Tommikrol Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 witam:hi: sprawa wyglada nastepujaco, gdy mialem orginalne zawieszenie wszystko bylo w porzadku nic nie pukalo i stukalo, kilka dni temu zalozylem gwint:naughty: i odrazu zaczelo dziwnie stukac i pukac orjetuje sie moze ktos co to moze byc za przyczyna. takie dziwne zjawisko na ori bylo ok a teraz puka i stuka :doh: moze ktos mial podobny przypadek:whistling: a zeby bylo smiesznie to juz druga B6-sta bo kumpel ma podobnie:doh:
tomcrack27 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 ale gdzie stuka?z prawej strony czy z lewej czy caly przod stuka?
Tommikrol Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 tak tylko przod tyl jest ok a dzie dokladnie to nie mam pojecia tak jakby do gory na kielichach slychac jakby z obydwoch stron pukalo
tomcrack27 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 najlepiej jak bys podjechal na trzepaki tam szybko by ci zdiagnozowali gdzie lezy problem
Tommikrol Opublikowano 11 Września 2013 Autor Opublikowano 11 Września 2013 tak bylo by najlepiej tylko ze mieszkam w niemczech i robie wszystko na wlasna reke, bo ceny tutaj maja kosmiczne:whistling: wiesz na ori bylo wszystko wporzadku a teraz cos chamsko stuka i strasznie mnie to irytuje tak jaby gdzies cos bylo luzne tylko nie mam pojecia co bo wszystko poskrecalem jak sie nalezy, chyba ze cos wskoczylo na swoje miejsce tylko co, moze amory
karol24 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 A śruby na trzpieniach dobrze podokręcałes? Też tak za pierwszym razem zrobiłem:decayed: ale czasami też tak bywa, że ori amory mają inny gwint na trzpeniu niż np"gwint" (ja miałem tak na amorach KW). Możliwości jest sporo....niestety
Tommikrol Opublikowano 1 Października 2013 Autor Opublikowano 1 Października 2013 A śruby na trzpieniach dobrze podokręcałes? Też tak za pierwszym razem zrobiłem:decayed: ale czasami też tak bywa, że ori amory mają inny gwint na trzpeniu niż np"gwint" (ja miałem tak na amorach KW). Możliwości jest sporo....niestety witam:hi: wlasnie tak sie sklada ze mam gwint KW. dzieki za podpowiedz i wydaje mi sie ze chyba to bedzie przyczyna tym bardziej ze dziwek dochodzi z kielichow. mozna wiedziec co zrobiles, dodales jeszcze jedna podkladke czy soc w tym stylu:eusathink: ---------- Post dopisany 01-10-2013 at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany 12-09-2013 at 17:40 ---------- kto wie jak to zrobic by nie stukalo?????
mastapi Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 super jest ten fragment : tym bardziej ze dziwek dochodzi z kielichow :polew:
Tommikrol Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 super jest ten fragment : tym bardziej ze dziwek dochodzi z kielichow :polew: dzieki stary, wiem ze dzwiek stukajacych kieliszkow jest fajny:wink: ale ten dzwiek strasznie mnie irytuje bo zmienilem ori na gwint i zaczelo cos hamsko stukac i nie mam pojecia co:doh:
balbolek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Niestety nie ma tu magików , jedź na trzepaki to się dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi