Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

silnik 1.9 TDI 105 KM - jaki kod silnika żeby byl najlepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczytalem że są BSW bjb bkc bls bsl bxe.

Podobno w bxe panewki na wale sie obracają, drudzy znów chwalą. W bls jest dpf. A pozostałe? Który najlepszy w Passat b6 rocznik 2006-2008.

Opublikowano

Ja polecam BJB mam octavia ll 2005 od nowości i tylko opony i rozrząd zmieniam a spala 2 litry mniej od audi awx i wcale dużo gorzej nie idzie ale może dlatego że audi w avancie.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Niema najlepszych bo niema niezawodnych.

Opublikowano

Pastuch B6 to ogólnie dno.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
  • Autor
Pastuch B6 to ogólnie dno.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Nie pytałem Cie o zdanie co sądzisz na temat tego auta. Zobacz tytuł wątkui jak coś możesz dodać NA TEMAT to napisz. Ale jak nie masz pojęcia o czym pisać to nie pisz byle czego bo nic nie wnosi Twój post.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bkc całkiem moze byc, ale.. nie ma co ukrywac ze wszytkie silniki zwłaszcza z pierwszych lat mialy problemy,chociaz by takie ze wywalało uszcelke i pekały głowice tak samo jak w 2.0 sam szukałem kiedys pastucha i ciezki temat z kilku 2 miały na bank rabnieta głowice, jeden chłodnice egr a ona czasem moze mylic swymi objawami z gowicaq czy tam uszczelka. i nie ma to znaczenia czy ma nalatane 200 czy 400 tkm

Opublikowano
  • Autor

Passat b6 już dawno kupiony. Wybrale1.9 TDI bez DPF. Póki co jestem zdania że opłaciło sie aż do Belgii za nim jechać.

Opublikowano

jaki kod silnika?

Opublikowano
  • Autor

Bkc

Opublikowano
Passat b6 już dawno kupiony. Wybrale1.9 TDI bez DPF. Póki co jestem zdania że opłaciło sie aż do Belgii za nim jechać.

:thumbup1: Auta z Belgii mają przeważnie przebiegi sporo mniejsze niż z DE

Opublikowano
  • Autor

no 212 tys najechane, ale do końca pełen serwis, no i wózek bobasa mi wchodzi do kufra, i toreb na fotelach nie wożę jadąc na urlopik, weekendzik jak jakiś handlarz z targu miejskiego załądowany torbami

Opublikowano

Ładne autko.

Ile Cię wyniosło jeśli to nie tajemnica?

Jak się jeździ? 105 km to nie za mało jak na taką masę?

Opublikowano

sam kolega w ciemno gonił czy z jakims obcykanym handlarzem

Opublikowano
  • Autor

Na otomoto belgijskim wypatrzylem. Dobrze że właściciel lekarzem był i po angielsku szło sie dogadać. Wysłał mi historię serwisową na emaila bo sam mało wiedział o tym co było w aucie robione . W samolot i heja. Komfort jest spory. Silnik troszkę słaby ale nie ma tragedii. 1, 9 można podciagnac w górę KM. 2.0 TDI w tym roczniku borykaly sie jeszcze z sporymi awariami, a na nowszy finanse nie pozwalały. Dlatego 1.9 TDI, ale mocy nie brakuje choć wiekszy zapas mógłby być. Zakup to 7 tys EURO

Opublikowano

czyli autko z domu a nie z komisu belgijskiego:brawo:, fajnie bo raczej 99% nie urobiony,i historie na @, bo tam tez kreca jak i u nas.to i pomógł odrazu dokumenty pozałatwić Ci na miejscu ,tzn tablice,je to chyba tylko w jednym miejscu w brukseli wydają i czeka sie chyba troche, zaryzykowł kolega i udało sie kupic, wiadomo mozna było na kłamce trafic ,ale cos inneg bys szukał wtedy juz na miejscu zeby na pusto nie wracac. a cena jest mysle super, u nas duzo wiecej w ładnym stanie by kosztował.tu na wschodzie koło białej podlaskiej to takie ceny ze szok, i kupa strucli.nic tylko handelek owierać