rav85 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Panowie wiecie od czego to jest wężyk i gdzie powinien być zamontowany?
winczako Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 postaram sie spojrzec popoludniu, jesli przestanie padac.
rav85 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 ok dzięki i czy tam jeszcze czegoś nie brakuje, on powinien iść pod filtr powietrza
winczako Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Patrzę na ETKĘ i czy to nie jest wężyk podciśnienia który powinien isc do przodu w okolicę tej grusszki przed kolektorem ssącym?
rav85 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 no właśnie nie wiem dlatego zapytałem
winczako Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 prześledz dokłądnie węże podciśnienia. Ten wydaje się powinien ochodzic kawalek od tej gruszki i isc z prawej strony silnika (zdejmij dolot do puchy filtyra powietrza). EDIT: przyjrzałem się i zadnego takiego wezyka u mnie w tym miejscu widocznego nie ma.
tkuczera Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Ten wężyk jest do sterowania "przepustnicą" która jest w filtrze powietrza.
rav85 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Opublikowano 19 Października 2013 ok steruje przepustnica w obudowie, sprawdziłem tak jest, ale moje pytanie jest następujące: gdzie bądź pod co powinien być podłączony z tej drugiej strony sterującej
Rekomendowane odpowiedzi