CreaTiveoO Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 WItam. Wczoraj wymieniłem wkłady lusterka zewnetrznego.Przy kupnie nie działały więc nie wiem jaka jest zasada.Po wymianie na nowe i włączeniu tylko zapłonu, czuje dotykając lusterka ,że robi się ciepłe czy to dobrze?? Slyszałem ,że lusterka podgrzewane w moim modelu działaja wtedy ,gdy włączymy podgrzewanie tylnej szyby?Audi A4 B5 98r 1.9 Tdi. Dziekuje za pomoc
hornet Opublikowano 14 Września 2013 Opublikowano 14 Września 2013 Przekręć pokrętło od lusterek albo na prawo albo na lewo i napisz czy grzeją wtedy.
CreaTiveoO Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 Przekręć pokrętło od lusterek albo na prawo albo na lewo i napisz czy grzeją wtedy. Masz na myśli pokrętło sterowania w środku samochodu??Wziąłem lusterko na maksa w lewo i na maksa w prawo lusterko ciepłe jest.
CreaTiveoO Opublikowano 14 Września 2013 Autor Opublikowano 14 Września 2013 może na odwrót podłączyłem kable??Znaczy się podłączyłem je tak jak były w poprzednim założone.Może wcześniejszy właściciel podłączył zle??
Magicbattle Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 maty podlaczyc mozna tak i tak bedzie to samo. a jaka miales tmperature zewnetrzna jak to sprawdzales. mi grzeja od jakies +7 i w dol. ale to tez tylko tyle zeby ladnie sie odszronily i potem sa zimne
CreaTiveoO Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 maty podlaczyc mozna tak i tak bedzie to samo. a jaka miales tmperature zewnetrzna jak to sprawdzales. mi grzeja od jakies +7 i w dol. ale to tez tylko tyle zeby ladnie sie odszronily i potem sa zimne +15 na dworzu włączam zapłon i już powoli sie nagrzewaja, a jak już gdzieś jade to są ciepłe. Odłłączyłem puki co nie mam czasu się zbytnio bawić w to. Przynajmniej wiem czemu poprzednie się pozalewały na obrzeżach.
grippen Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 W b5 występowały dwa rodzaje ogrzewania lusterek 1. to po zapłonie 2. po włączeniu grzania tylnej szyby U ciebie jest ta pierwsza opcja więc wszystko ok Tu masz jak to przerobić aby było po przycisku od szyb http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-przerobienie-podgrzewania-lusterek-kluczyku-grzanie-tylnej-szybie-43145/
CreaTiveoO Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 W b5 występowały dwa rodzaje ogrzewania lusterek 1. to po zapłonie 2. po włączeniu grzania tylnej szyby U ciebie jest ta pierwsza opcja więc wszystko ok Tu masz jak to przerobić aby było po przycisku od szyb http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-przerobienie-podgrzewania-lusterek-kluczyku-grzanie-tylnej-szybie-43145/ czyli mam rozumieć grippen, że jeżeli tak zostawie to nic się z elektryką czy czymś innym nie stanie wszystko będzie w porządku??Trochę to głupie rozwiązanie ze strony Audi bo po co mi działające podgrzewanie w lato ??:DMimo to dzięki wielkie za zainteresowanie temat duży plus za pomoc i wyjaśnienie.
Pab_lo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Może mi ktoś polecić jakiegoś allegrowicza który sprzedaje podgrzewane lusterka do poliftowych a4 b5. było gdzieś to kiedyś podane ale nie potrafię znaleść. prosze o info na pw
CreaTiveoO Opublikowano 30 Września 2013 Autor Opublikowano 30 Września 2013 Może mi ktoś polecić jakiegoś allegrowicza który sprzedaje podgrzewane lusterka do poliftowych a4 b5. było gdzieś to kiedyś podane ale nie potrafię znaleść. prosze o info na pw Zrób zakup u Tom77 po co przeplacac na alledrogo http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/czesci-super-cenach-hurtowni-duze-upusty-klubu-promocje-20286/
Rekomendowane odpowiedzi