nashkarol Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Witam forumowiczów Po przetrzepaniu wujka Google i naszego forum postanowiłem założyć nowy temat. Chciałbym przyciemnić szyby w swojej B5 Avant i nie wiem jak się zabrać za demontaż bocznych szyb bagażnika Czy ktoś z Was wyciągał kiedyś te szyby i mógłby napisać kilka słów - jak to zrobić, żeby nie zpier... Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. ---------- Post dopisany 19-09-2013 at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2013 at 22:29 ---------- Czyzby nikt nie robil takiej operacji w swoim aucie ?
Mauros88 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-chromowanych-listw-avancie-253401/ to Ci powinno pomóc co prawda o montażu listew chromowanych ale są zdjęcia jak zdjąć szybę z tyłu
nashkarol Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Uuu to bieda straszna ... Myślałem, że może ramka szyby jest przykręcana od środka pod osłonami słupków, ale z tego co widzę, to większa robota Trzeba będzie próbować wykleić te szybki na aucie. Ale przynajmniej teraz wiem, że jak zatrzasnę kiedyś kluczyki, to lepiej wybijać szyby w drzwiach Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi