jokerrrrrr Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Mam nastepujace pytanka musze wymienic sensor airbag, poduche i tasme zwijakową. posiadam juz poduche i sensor czy moge ten sensor juz terz zakontowac a poznej dopiero zwijaka i podlaczyc poduche?? czy jest mozliwosc ze wybuchnie wtedy?? czy moze poczekac az bede mial zwijaka najpierwo podlaczyc zwijak i poduche a pozniej dopiero sensor? No i drugie pytanie wczesniej mialem sensor o numerze 8A0 959 655 i nie umialem nigdzie takiego samego znalezc i kupielm z tym samym numerem ale na koncu ma jeszcze B gosciu ktory ja sprzedawal mowi ze ona jest tylko na poduche kierowcy czyli tki jak potrzebuje. Czy moge zamontowac z tym numerem sensor??
mcm Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 rozłącz akumulator i nic nie wywali, (ale jak poźniej podłączysz to nie wiem co się stanie )
jokerrrrrr Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 yyyy nie strasz mnie :P:P juz mam dosc roboty z nim po wypadku:P no i kosztow:) jak podepne sterownik i nie bedzie poduchy (zwijaka bede mial w poniedzialek) to sensor nie wylapie mi bledu?? no i co z tymi numerami poduch bedzie to pasowac?? poczytalem na norum trche o tym i zaczynam sie bac ze ten sterownik moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku
szogun0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 8A0 959 655 zostało wycofane z produkcji i 31.07.1998 r. zastąpione przez 8A0 959 655 B. Więc śmiało montuj nowy sterownik.
adam40605 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 nic ci nie wywali -jak bedzie cos nie tak to poprostu kontrolka airbagu sie bedzie palic i wszystko-ale aku. odłącz przy zakładaniu
jokerrrrrr Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 dzieki chlpaki sterownik zamontowny:) w pon przyjdzie zwijak to zamontuje. A podlaczylem sterownik i wywalilo mi jeszcze bledy napinaczy pirotechnicznych;p NIE POMYSLALEM O tym wczesniej bo mi pasy normalnie chodzily takze czeka mnie jeszcze zakup pasow:P no ale trudno bezpieczenstwo najwazniejsze
Rekomendowane odpowiedzi