SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 odradzam te listwy LED, bo to wiocha a nie ORI jak już to halogeny a Ty znowu swoje jednym się to podoba innym nie... jeżeli jest to zrobione dobrze to jak dla mnie to tylko i wyłącznie poprawia wygląd samochodu wszystko to kwestią gustu... a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 odradzam te listwy LED, bo to wiocha a nie ORI jak już to halogeny a Ty znowu swoje jednym się to podoba innym nie... jeżeli jest to zrobione dobrze to jak dla mnie to tylko i wyłącznie poprawia wygląd samochodu wszystko to kwestią gustu... a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje Każda osoba, która założyła temat w tym dziale oczekuje różne opinie i rady (autor czyta nasze opinie i zastanawia się czy to czy tamto) pytanie do Ciebie SoMeS dlaczego nie mogę się wypowiedzieć? Czy coś jest nie tak? Przecież nie dubluje w jednym temacie ani nie narzucam się natomiast Ty narzucasz się i próbujesz wszystkim polecić aby zakładali te listwy LED. Co byłoby gdyby następna osoba odradzała te listwy też byś coś napisał? Przecież to tylko opinie... Kolego zastanów się Przecież ja kolego ani na Ciebie nie wjeżdżam ani nie każę Tobie czy komu innemu tego zakładać.. Ja również wyrażam swoją opinie i chciałem się tutaj tylko i wyłącznie włączyć do polemiki na ten jakże burzliwy temat :gwizdanie:. I przede wszystkim nie polecam tego każdemu, bo raz każdy i tak zrobi swoje autko według własnego uznania a dwa to im mniej tego tym lepiej... a jeżeli już kolega tutaj zaczął z tym kombinować to tylko doradzam bo ja już temat 3krotnie przerabiałem. A więc peace i idziemy na piwko
Reeno Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No niestety ORI w tym modelu listew LED nie było Co do miejsca też doszedłem do wniosku że powinny być niżej. A jeżeli chodzi o to, czy się komus podoba czy nie, to każdy może się wypowiedzieć na ten temat - mi się podoba choć wolałbym całe lampy z taką listwą [może kiedys]. Oczywiscie za wszelkie opinie dziękuję.
SoMeS Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No niestety ORI w tym modelu listew LED nie było Co do miejsca też doszedłem do wniosku że powinny być niżej. A jeżeli chodzi o to, czy się komus podoba czy nie, to każdy może się wypowiedzieć na ten temat - mi się podoba choć wolałbym całe lampy z taką listwą [może kiedys]. Oczywiscie za wszelkie opinie dziękuję. całe lampy to już troszkę przesada... widziałem to na a3 i szczerze mówiąc to wybuchłem śmiechem Już nie róbmy na siłę s5 czy b8... moim zdaniem te listwy w zderzaku to jeszcze granica dobrego smaku i bez zbędnego przesadyzmu
Reeno Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 No takie jak widziałem w sprzedaży nie są nawet namiastką tych ORI więc narazie nawet nie myslę o ich zakupie.Ale jeżeli kiedys pojawią się lepsze, zbliżone do oryginału to kto wie...Chociaż podejrzewam, że szybciej zmienie auto niż kupie takie lampy Takie jak w linku widziałem na żywo zamontowane w C5 i byłem wręcz zdegustowany.. http://moto.allegro.pl/item595391219_lampy_soczewkowe_led_optik_audi_a4_01_04_dayline.html[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2009, 11:12:23_________________________________________________Z wiosną przyszedł czas na kolejne zmiany. Niestety nie ominęły mnie też awarie a dokładnie jedna. Na szczęscie już po naprawie:) Zacznę może od mniej przyjemnych rzeczy a mianowicie zaczęła przeciekać maglownica. Jej regeneracja pociągnęła za sobą trochę waluty - a można to było przeznaczyć na mody... Tym razem zrezane zostało audio. Doszło okablowanie VoiceKraft, wzmacniacz Vieta oraz skrzynia basowa MacAudio. Dodatkowo auto zostało wytłumione matami bitumicznymi. Wg mnie całosć gra bardzo przyzwoicie... Gdy przestanie trochę padać dojdą kolejne fotki, przedstawiające opisane modyfikacje. A i jeszcze zostały trochę poprawione listwy LED...
Reeno Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Kilka aktualnych fotek dla odswieżenia wątku [niestety sportowe sprężyny poszły na półkę a do łask wróciły ORI ze względu na wysoki stopień ryzyka uszkodzenia autka ]
Rekomendowane odpowiedzi