sowka998 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 witam wszystkich. jestem nowy w klubie bo ostatnio zmieniłem auto z paska na audi a4 b7 3.o tdi auto kupiłem z niemiec uszkodzone przodem. mam teraz problem ze znalezieniem części , potrzebna mi jest rura w kształcie litery s która idzie oo strony pasażera. potrzebne jest chociaż zdjęcie jej lub numer bo mojej nie ma. a może ktoś z was taką posiada to bym odkupił
powaguspisz Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Nie mogę na swoim kompie skopiować rysunku z ETKI, by umieścić tu, ale w dziale masz ETKĘ i możesz z niej skorzystać. Masz ładnie ślicznie rozrysowany cały układ doładowujący, w ETCE po wybraniu auta wejdź w silnik i w polu u góry 7 kolumna masz numer grafiki wpisz 145-95 i wszystko stanie się jasne. Jutro ewentualnie wkleję. ---------- Post dopisany 26-09-2013 at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany 25-09-2013 at 23:06 ---------- Wklejam Obraz powiedz o który element Ci chodzi bo jak widać układ jest rozbudowany solidnie
sowka998 Opublikowano 26 Września 2013 Autor Opublikowano 26 Września 2013 a jak znajdę tę etkę? Gdzie ona się znajduję?
powaguspisz Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 W dziale części. ale już wkleiłem ci zdjęcie zrzutu możesz pokazać o jaką część ci chodzi. Podaj numer z fotografii i sprawdzę Ci.
Rekomendowane odpowiedzi