Skocz do zawartości
IGNOROWANY

rura interkulera a4 b7 3.0 tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich. jestem nowy w klubie bo ostatnio zmieniłem auto z paska na audi a4 b7 3.o tdi auto kupiłem z niemiec uszkodzone przodem. mam teraz problem ze znalezieniem części , potrzebna mi jest rura w kształcie litery s która idzie oo strony pasażera. potrzebne jest chociaż zdjęcie jej lub numer bo mojej nie ma. a może ktoś z was taką posiada to bym odkupił:naughty:

Opublikowano

Nie mogę na swoim kompie skopiować rysunku z ETKI, by umieścić tu, ale w dziale masz ETKĘ i możesz z niej skorzystać.

Masz ładnie ślicznie rozrysowany cały układ doładowujący, w ETCE po wybraniu auta wejdź w silnik i w polu u góry 7 kolumna masz numer grafiki wpisz 145-95 i wszystko stanie się jasne. Jutro ewentualnie wkleję.

---------- Post dopisany 26-09-2013 at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany 25-09-2013 at 23:06 ----------

Wklejam Obraz powiedz o który element Ci chodzi bo jak widać układ jest rozbudowany solidnie :wink:

Ch_odnica_Powietrza_3_0.jpg

Opublikowano

W dziale części. ale już wkleiłem ci zdjęcie zrzutu możesz pokazać o jaką część ci chodzi. Podaj numer z fotografii i sprawdzę Ci.