Lolo-Krk Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Witam mam takie pytanko, miałem ori DV Boscha lecz zastąpiłem go zaworem THE SUN MOTORSPORT Hybrid BOV pojeździłem miesiąc i nie ukrywam że mi się już znudziło Psykanie:) Chciałbym wymienić zawór ten zawór na jakiegoś FORGE-a tylko nie za bardzo wiem który był by lepszy? Niżej pare propozycji: 1. Zawór recyrkulacyjny FORGE FMCL007P - re5pect.pl - RACE, RALLY, DRIFT, 1/4 MILE, RALLYCROSS etc. 2. Zawór recyrkulacyjny FORGE FMDV008 - re5pect.pl - RACE, RALLY, DRIFT, 1/4 MILE, RALLYCROSS etc. 3. Zawór recyrkulacyjny Type RS - re5pect.pl - RACE, RALLY, DRIFT, 1/4 MILE, RALLYCROSS etc.
pioteros Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 jesli ma sie w miare serie to moim zdaniem nie warto inwestowac w zawor za 7 stow jesli oryginalny za 150zł da taki sam efekt... co innego jesli jest bardzo spore doladowanie
Buba Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 samochody po 400-500-600 koni jeżdżą na ori DV i nikt nie narzeka i nie pakuje się w forge
pioteros Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 gdzies kiedys czytalem ze jeszcze do 1.2-1.3b seria wytrzymuje powyzej puszcza, wiec wszystko zalezy od tego co sie ma ;]
Lolo-Krk Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 Doładowanie będzie między 1,1 a 1,3 bara ori leży mi w szafie choć nie ukrywam że taki plasticzek boscha wygląda marnie ale skoro mówicie że wytrzymuje to jeszcze to przemyśle ---------- Post dopisany at 14:09 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- W sumie to nie wygląd świadczy o wytrzymałości:)
Rekomendowane odpowiedzi