sasza Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 w ajm-ie czujnik ciśnienia doładowania jest na dolocie i nie ma tam żadnych weżyków w ecu. Zreszto jak i we wszystkich poliftach.
szczuraz Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 czyli wiertarka, rozwiercona kalamitka i do dzieła
zrywka Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 w ajm-ie czujnik ciśnienia doładowania jest na dolocie i nie ma tam żadnych weżyków w ecu. Zreszto jak i we wszystkich poliftach. Dokładnie tak jak kolega zauważył, właśnie jestem po rozmontowywaniu kompa, i nie znalazłem tam wężyka. a na dolocie w którym miejscu, bo może tam bym się wpiął, bo wolę nie wiercić kolektora.
Bartollo Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 w ajm-ie czujnik ciśnienia doładowania jest na dolocie i nie ma tam żadnych weżyków w ecu. Zreszto jak i we wszystkich poliftach. Dokładnie tak jak kolega zauważył, właśnie jestem po rozmontowywaniu kompa, i nie znalazłem tam wężyka. a na dolocie w którym miejscu, bo może tam bym się wpiął, bo wolę nie wiercić kolektora. W polifcie czujnik ciśnienia doładowania (G71) jest zintegrowany z czujnikiem temperatury powietrza w kolektorze (G72) Także tam się nie wepniesz,jedynie kruciec z instalacji gazowej w kolektor Panowie a co myslicie o zastosowaniu takiego manometru z dławikiem MANOMETR CIŚNIENIOMIERZ 2,5 bar, śr 40mm gwint 1/8 (3547430207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (posiadam taki na stanie do 2 barów) jako wskaźnik boost i wpakować go w licznik w miejscu gdzie znajdują się wskaźniki ładowania i cisnienia oleju (ja ich nie mam )?? Tylko nie wiem jaki jest wymiar tych zegarów:)
zrywka Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 w ajm-ie czujnik ciśnienia doładowania jest na dolocie i nie ma tam żadnych weżyków w ecu. Zreszto jak i we wszystkich poliftach. Dokładnie tak jak kolega zauważył, właśnie jestem po rozmontowywaniu kompa, i nie znalazłem tam wężyka. a na dolocie w którym miejscu, bo może tam bym się wpiął, bo wolę nie wiercić kolektora. W polifcie czujnik ciśnienia doładowania (G71) jest zintegrowany z czujnikiem temperatury powietrza w kolektorze (G72) Także tam się nie wepniesz,jedynie kruciec z instalacji gazowej w kolektor Panowie a co myslicie o zastosowaniu takiego manometru z dławikiem MANOMETR CIŚNIENIOMIERZ 2,5 bar, śr 40mm gwint 1/8 (3547430207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. (posiadam taki na stanie do 2 barów) jako wskaźnik boost i wpakować go w licznik w miejscu gdzie znajdują się wskaźniki ładowania i cisnienia oleju (ja ich nie mam )?? Tylko nie wiem jaki jest wymiar tych zegarów:) To już może kupię kolektor dolotoy z AWX`a, bo i tak i tak będę musiał swój wyciągnąć. Myślicie że to ma wpływ na moc i moment , tzn. jak wstawię do AJM`a kolektor Z AWX`a?
Rekomendowane odpowiedzi