Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Ebonyschwarz avant :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tdi czasami musi dostać w pióro- dobrze mu to robi :wink:

Opublikowano

Dla tego pisze nie rób tak zbyt czesto ;)

Opublikowano

e tam sie spiz*zi to sie naprawi :P

Opublikowano

e tam sie spiz*zi to sie naprawi :P

Nie kracz :decayed:

Opublikowano

to są stare samochody i tak pewnie przeszły oczekiwania inżynierów Audi.

Opublikowano

tdi czasami musi dostać w pióro- dobrze mu to robi :wink:

Zgadza się :decayed: byle nie za często i nie za mocno :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Troche rzeczy porobiłem ostatnio przy aucie. Na początek wymieniony olej w skrzyni

20160315_172742.jpg

Żarniki d2s nowe Vertex'y. Podobno dają rade

20160316_132821.jpg

Wpadł rejestrator g1wh i lustereczko fotochrom. Niestety okazało sie, że nie działa do końca jak powinno, odsyłam do sprzedającego i bede szukał kolejnego- sprawnego

DSCF0908.jpg

Podmieniłem koreczek wlewu oleju na ten z młodszych tdi :naughty:

20160311_173214.jpg

Podmieniłem dokładke. Ta na górze kupiona za 50 + spawanie pęknięcia 10. Ta na dole sprzedana za 130 :grin:

20160304_164648.jpg

Stare końcóweczki zastąpione fajurami z c5. A dzisiaj wjechał pakiet lato. Pierwszy raz jakaś felga jest zakładana na to auto ponownie :grin:

DSCF0892.jpg

DSCF0890.jpg

DSCF0898.jpg

Opublikowano

Ależ fajnie siadły te fajki z A6 :kox: Reszta modów tez spoko ;)

Opublikowano

Ta kolekcja motorowerów: simson, komar, ogar 200 to Twoja?? :)

Opublikowano

Michu podrzuc jakis link do fajek.

Opublikowano

faje ładnie wyglądają..chyba bedzie kolejny mod u mnie.. a korek trzeba było brać o R8..skad dorwałeś te faje?

Tylna wycieraczka z Touarega?

Edytowane przez xBladex

Opublikowano
  • Autor

Ta kolekcja motorowerów: simson, komar, ogar 200 to Twoja?? :)

Młodszego brata. Była jeszcze motorynka ale sprzedał głupi ;)

Tylna wycieraczka z Touarega?

Ramie orginalne, pióro z jakiejś skody. Miałem tą z golfa ale przestała zbierać. Jak trafie orginał z jakiegoś nowszego vaga to włoże a jak nie, to zostanie tak jak jest

Michu podrzuc jakis link do fajek.

Te końcówki występują w każdym poliftowym c5 w dieslu. W każdej dziurze jest jakiś gościu co rozkręca takie auto i chętnie odsprzeda za paczke fajek :) Ja dałem 3 dychy i to razem z tłumikiem środkowym. Polecam je zrobić na lusterko, robią robote wtedy

Opublikowano

Ja juz zaczynam szukać..

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok ale powiedz trzeba spawac czy tylko przelozyc??

Zawsze marzyly mi sie takie koncowki wlasnie jak w c5 1.9 130kucy.

Opublikowano
  • Autor

Ok ale powiedz trzeba spawac czy tylko przelozyc??

Zawsze marzyly mi sie takie koncowki wlasnie jak w c5 1.9 130kucy.

Trzeba spawać

Opublikowano

Thx

Opublikowano

misiek,czy ty przypadkiem nie ujezdzales opon nankang xl ? mógłbyś mi proszę przybliżyć opinię o tych oponkach ? bo nawet tanie są i sporo osob na nich jezdzi,niestety są za i przeciw.

Opublikowano
  • Autor

misiek,czy ty przypadkiem nie ujezdzales opon nankang xl ? mógłbyś mi proszę przybliżyć opinię o tych oponkach ? bo nawet tanie są i sporo osob na nich jezdzi,niestety są za i przeciw.

Na suchym trzymają, na mokrym trzymają. Fajne sztywne boki, nie wykładają sie w zakrętach. Jedyne co mam im do zarzucenia- to mogły by być cichsze. Nie przeszkadza mi to aż tak, ale jak sie przesiadłem z zimówek to odczułem pare decybeli różnicy. Za tą cene polecam, ale ja będę próbował następnym razem któreś nexeny, może fulde sportcontrol :)

Opublikowano

Na suchym trzymają, na mokrym trzymają. Fajne sztywne boki, nie wykładają sie w zakrętach. Jedyne co mam im do zarzucenia- to mogły by być cichsze. Nie przeszkadza mi to aż tak, ale jak sie przesiadłem z zimówek to odczułem pare decybeli różnicy. Za tą cene polecam, ale ja będę próbował następnym razem któreś nexeny, może fulde sportcontrol :)

Dzięki. Mam pytanie odnośnie pompowtryskow. Korekty jakich nie mogą przekroczyć to są -30 + 30 ?

Opublikowano
  • Autor

Bipy których nie mogą przekroczyć to między bodajże -127 a 127. Te -30 i 30 to zdaje sie jakaś umowna norma. Po jej przekroczeniu nic sie nie zmienia. Ja miałem pompki AWX/AVF nie dopisane w ecu i bipy na wszystkich +90 i auto jeździło :)

Przyszedł czas na jesienne odchwaszczenie fury. Na początek założyłem elektryke na tył. Leżała dobre 1.5 roku bo coś nie miałem mocy demolować znowu środka ;) Boczki były pierwotnie z kremową skórą i rączkami więc troche zabawy było. Przy okazji wyciągnąłem gruz z dywanu :huh: Na koniec mycie woskowanie, szyby, fotele itd. 2 dni od rana do nocy sie zeszło

20160318_171947_1.jpg

20160319_104356_1.jpg

20160319_103435_1.jpg

DSC09739.jpg